Announcement

Collapse
No announcement yet.

zmiany kursów na betfair przed meczem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mecz Schalke- Bayern zagrałem zaraz po zakończeniu spotkaniu z manchesterem kupiłem kurs 2,72 liczyłem na spadek przed spotkaniem z schalke kurs spadł do poziomu 2,68 i po takim go sprzedałem.
    nastepne spotkanie to rangersi u siebie z hamilton, kurs wystawiłem zaraz po przegranym wyjazdowym spotkaniu z st.jonhston. wystawiłem lay po 1,15 kurs poszedł do góry 3 dni później do poziomu 1,22.
    Trzecim spotakniem jakie zagrałem był manchester city kupiony zaraz po wygranym spotkaniu u siebie z wigan, po kursie 1.77 kurs 2 dni później wzrósł do poziomu 1.80 , ale dzień przed meczem spadł do poziomu za który uznałem że mogę sprzedać 1.73 przed samym spotkaniem zleciał do 1.69 więc powinienem jeszcze zaczekać ale i tak jest dobrze

Comment

Z tego co zauważyłem lepiej jest mi przewidywać mecze ligowe w szczególności ligi angielskiej niż rozgrywek ligi mistrzów lub lig europejskich , tam na wyznacznik kursu składa się rezultat zespołu który musi zespół osiągnąć do awansu , będę analizował jeszcze mecze ligowe pod kątem znaczenia drużyn które grają " o coś" np. o utrzymanie i zobaczymy co się z tego wyklaruje .

Comment

Po przegranym meczu zespołu atletico - xerez wystawiem dość zawyżony jak na rynek kurs 4,8 znalazł on od razu nabywcę wystawiłem szybką kontrę po kursie 4,7 ustawiłem opcję hedge i powstał all grenn, jak widać kurs poszedł nieco do góry w tym momencie. Moja stawka bazowa to 12 euro

Comment

Oto moje zestawienie zysków i strat z ostatniego tygodnia grania , stawką bazową jaką przyjąłem to 12 euro, zdarzyło mi się żąglować stawką tak jak w meczu manchester - bayern 24 euro zagrałem tutaj na bayern po kursie 5,3 po wygranym meczu w lidze z zespołem schalke przed meczem kurs spadł do poziomu 5,0 .
          Następne zdarzenie to mecz mglabbach - frankfurt który zagrałem na kurs 3,25 po wygranym zdecydowanie meczu z bayerem leverksuen 3-1 kurs spadł do poziomu 3,10 w dniu meczu.
          Następnie strana -0,4 centów zagrałem na sunderland po zremisowanym spotkaniu everton - west ham i wygranej sundrlandu u siebie , liczyłem na spadek na sunderland co się jednak okazało błedęm gracze zasugerowali się remisem jaką zwyżką formy west hamu.
          bayern po awansie z manchesterem grał z leverkusen kupiłem za 2,28 sprzedałem przed meczem za 2,26.
          Następnym meczem jaki zagrałem było spotkanie hammburu z bochum po wygranym meczu hamburga w i awansie w lidze europejskiej ze standardem liege na wyjeździe po kursie 2,26 sprzedzałem za 2,18
          w przypadku innych meczów kieruje się cały czas takim samym systemem oceniania zdarzeń , słabo jak na ten moment przychodzi mi ustalenie dobrej dla mnie stawki , kapitał którym dysponuje to 50 euro i mogłoby się wydawać że lepiej jest grać 2 zdarzenia z większym zystkiem niż 4 z mniejszym , forma grania 4 zdarzeń bardziej mi odpowiada na ten moment, cały czas wpłacam drobnę sumy tak żeby powiększał się kapitał bazowy do grania , kolejnym czynnikiem który zauważyłem jest brak systematycznego robienia tych samych ruchów które zawsze przynoszą porządany efekt a skupienie się na tworzeniu nowych "lepszych" schematów grania taka trochę wolna amerykanka, doszedłem do wnioski że każdy grające na betfair powinien szukać optymalnych warunków grania zgodnych z własnymi preferencjami ryzykanckimi .

Comment

Pohandlowałem na meczu mallorca kupiłem po kursie 1,59 back , następnego dnia widziałem że kurs spadł ale nie został ustabilizowany więc ustawiłem kontre po 1,52 lay . zrobiłem opcję hedge i tak powstał all grenn 0.55 euro .

Comment

zagrałem mecz west ham- wigan , po wygranym meczu wigan - aresanl zakupiłem kurs 4,9 następnego dnia grał kiepsko spisujący się ostatnio west ham z zespołem liverpoolu na wyjeździe . wynik tego spotkania to 3-0 dla liverpoolu po tym wyniku zdecydowałem się wystwaic kontrę na wigan 4,7. i została ona przyjęta stąd all grenn 0,55

Comment

Tutaj opisuje przypadek z mojego tradingu w czasie kiedy rynek był totalnie surowy żadyncyh kursów, więc postanowiłem wystawić za 2 euro kurs na remis po kursie 3,9 został on automatycznie kupiony , źle wyceniłem kursy stąd strata, która widać na górze w czerwonym pole . Mam dylemat czy zrobić hedge i mieć "pewną" stratę czy też kupić lay tylko na remis i czekać na roztrzygnięcie. Co w takiej sytuacji robicie ?????

Comment

Zakupiłem liverpool po kursie 3,40 po wygranym meczu z biringham 3-0 wystawiłem kontre po kursie 3,35 . Kurs spadł do poziomu 3,25 mogłem poczekać sprzedać z większym zyskiem. Cały czas stawka bazowa to 12 EURO

Comment

widze ze sam do siebie gadasz...w co ty sie bawisz..?! ty mi lepiej powiedz gdzie przed meczem dostane w latwy i szybki sposob powiedzmy ze 3 ticks? musi byc bezpiecznie. dam ci 10 usd za uzyteczne info.

Comment

cześć! po pierwsze piszę tutaj dlatego że pomaga mi to w graniu, po drugie widzę że liczba wyświetleń stale się powiększa i ktoś to pewnie przegląda np. ty co do sposobu to gram cały czas tak jak opisuje screeny moim zdanie nie ma uniwersalnego systemu gry dla wszystkich graczy więc nie podam Ci złotego środka , każdy ma inne preferencje ryzykanckie i inny tok myślenia. pozdrawiam

Comment

Kupiłem kurs 1,82 po wygranym meczu z liverpoolem back , myślalem że po takiej wygranej kurs na nich spadnie grają przecież z teneryfią która ostatnio wygrała 2 mecze ale z rywalami nie znaczącymi, kurs poszedł do góry i sprzedałem ze stratą za 1,84 . Widzę że teneryfa gra o utrzymanie a atletico nie gra o nic może to mieć jakieś znaczenie.

Comment

Zapowiada się czarny weekend kolejna strata kupiłem bayern po wygranej meczu z Lyonem, za 1,52 w tym momencie sprzedałem za 1,57 mógłbym poczekać bo pewnie kurs trochę spadnie przed meczem ale muszę jechać i nie będzie mnie przy kompie. Nie mam za bardzo pomysłu dlaczego kurs na bayern wzrósł tak jak mógłbym przypuszczać że atletico o ni nie gra tak bayern gra o mistrza i nie może sobie pozwolic na żadną wpadkę , po za tym jest w formie nie tylko robben ale i cały zespół .

Comment

Miesiąc kwiecień zakończyłem z zyskiem rzędu 4,5 % cały czas skupiam się na grania po zakończeniu zdarzenia na następny mecz z udziałem tej drużyny. w tym miesiącu zwiększam kapitał o 30 euro prawię podwajam stawkę bazową do 20 euro na jedno zdarzenie. Mój budżet na maj to 82,67 euro .

Comment

Mallorca i real strzeliły więcej niż 2,5 gola w ostatnich spotkaniach m kurs kupiłem po kursie 1,56 sprzedałem za 1,52

Comment

kupiłem po kursie 4,0 na wygraną freiburga sprzedałem ze stratą 4.10

Comment

Working...
                                X