Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tredelesi strategiak

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Tredelesi strategiak

  Sziasztok
  Ide varjuk a kulonbozo tredelesi strategiakat , amiket hasznaltok, teszteltek vagy epp csak elkepzelesi sikon van.
  udv

 • #2
  Tradelés három piacon.

  A Betfairen a futballstratégiák fő mozgatórugója a Pontos Gólszám piac. Minden más piacot összekapcsolnak a Pontos Gólszám piaccal. Néhányan jobban szeretnek egy eredményt kiválasztani, és ekörül építik kereskedelmüket. Mások akár öt, vagy még több gólszámot alkalmaznak. Ha több gólszámot használsz, több lehetőséged van lay fogadásokat tenni a közép gólszámokon, pl. 2-0, 1-2, 1-1, és így manőverezni a profit irányába, amikor gólok esnek. Ehhez ismerni kell az oddsok mozgását a Betfair labdarúgó piacain. Ezek a technikák sok egyéb más fontos ismeretek megtanulhatóak, begyakorolhatóak alacsony téten, majd sikerrel alkalmazhatóak a labdarúgó piacokon.

  Nem fogsz profitot létrehozni minden kereskedelemmel, a veszteségek az alku része. Bevállalni egy kisebb veszteséget hosszú távon megóv a nagyobb összegek elvesztésétől. Egy sportesemény megítélésében tárgyilagosnak és semlegesnek kell lenni. Ez a higgadtság lehetőséget ad számunkra, hogy objektíven kezeljünk egy sporteseményt, hogyan lehetne hasznot húzni abból. Ez egy jó pozíció a jövedelmező kereskedelmekhez.

  Minden alkalommal helyesen dönteni lehetetlen, de egyre többször helyes döntéseket fogsz hozni. El fogod érni azt a pozíciót, amikor is a befektetéseidben átlagban kb. 25% haszonnal zársz.

  A mai nap slágermérkőzése a Tottenham – Milan BL visszavágó. Elhagyom a statisztikai elemzést, de két mondat a meccsről. A Tottenham számára siker a BL szereplés, és a továbbjutáshoz vezető fontos lépést már megtették Milánóban, 1 – 0-ra nyertek. A Tottenham akár az idei BL szezon meglepetéscsapata is lehet.

  A következő stratégia három labdarúgó piacot fog össze. Az ehhez hasonló stratégiák előnye, a veszteség minimálisra csökkenthető, és a nyereség maximalizálható. Továbbá személyre szabható, ami itt azt jelenti, választásod szerint variálhatod, melyik piac köré építed a tradelést.

  Ebben a változatban az over 2.5 piac köré építünk.

  Back over 2,5 gól odds: 2.10 erre 60 tétegységet teszünk.

  Back under 1.5 gól odds: 3.70 erre 25 tétegységet teszünk

  Back pontos gólszám 1-1 odds 7.4 erre 15 tétegység kerül.

  A tradelés a gólok idejétől és számától függ. Erre pontos forgatókönyvet kidolgozni nem lehet, röviden annyit, ha például két gyors gól jön, mondjuk az első 30-40 perc körül, kiveszem a 2.5 gól piacból a tőkét, ott egy szabad fogadás marad. Ha ez az eredmény történetesen 1-1, onnan is kiveszem a tőkét, ott is szabad fogadás marad. Már nyereségnek kell lennie. Tehát hogy mit kell tenni, az a gólok idejétől és számától függ.

  p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

  Comment


  • #3
   Bajnokok Ligája

   A 2011.03.09. Tottenham - Milan mérkőzés 0 – 0 eredménnyel ért véget., Tottenham továbbjutással. Gólokra számítottam, 1-1, netán 2-1, vagy 1-2. Ha viszont a felsorolt eredményekre építettem volna a kereskedelmet a teljes befektetés összege elveszett volna. Így azonban a 100 tétegységből a veszteség elhanyagolható -7.5 tétegység. A 0 – 0 eredményt nem szeretik a traderek. Utólag könnyű okosnak lenni, természetesen van stratégia szorosnak ígérkező egyenrangú ellenfelek találkozóira. Legközelebb majd azt mutatjuk be.

   p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

   Comment


   • #4
    nem rossz strategia

    Belamy
    koszonjuk h megosztottal velunk egy strategiat. szerintem alapjaban veve nem rossz, sot! de mint minden strategiaban itt is meg van ( ahogy mi mondjuk Korondy2 Krisztiannal) a RES A PAJZSON! vagy esetleg tobb res.
    sajna eddig meg nem tudtunk mi sem kiokoskodni olyan strategiat, fogadasi rendszert ahol ne kellene akar csak 5 percet is kockaztatni.
    az odds-ok ugy mozognak h nagyon keves a lehetoseg a kockazat mentes profit megcsinalasara.
    kesobb igyekszem irni errol tobbet.
    mindenesetre nekem szimpatikus ez a fogadasi forma amit most leirtal.

    udv Pisti

    Comment


    • #5
     Hello, Luzer FC!

     Visszatérve a bemutatott stratégiára, veszteségnek nem kellett volna létrejönni. Az aktuális oddsoknál elhibáztam a tétek meghatározását. És az 1-1 oddsra 7.8-at is lehetett volna kapni. Konkrétan:

     Back over 2.5 gól odds 2.10 tét 60€

     Back under 1.5 gól odds 3.70 tét 30€ ez a minimális változtatás hozza kis profitra a meccset, kis veszteség helyett.

     Back 1-1 odds 7.4 tét 15€

     Ugyanis látható, ha a minimálisan megváltoztatott téttel under 1.5 lesz, akkor a nettó 81 tétegység a haszon, ami fedezi a másik két piac veszteségét,-75€-t minimális profittal.

     Ha over 2.5 lesz, a 66€ haszon fedezi a másik két piacot, a -45€-t, profittal, 21 euróval.

     Ha 1-1 lesz, az meg egyértelmű, 96€ nettó nyereség – 75€ veszteség, ugyancsak 21€ profittal.

     Ha viszont gól, vagy gólok esnek, azok számától. idejétől, a mérkőzés képétől függően lehet tradelni a magasabb profit eléréséért. A tétek meghatározása a legfontosabb, hogy a választott piacok nettó nyeresége egyenként átfedje a másik két piacot.

     p2pfogadas.hu
     Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

     Comment


     • #6
      Helló Belamy!

      Gratulálok a stratégiához! Ha használtad volna a p2p oldalon található dutching-kalkulátort, akkor a következő remek eredmény jött volna ki!

      http://kepfeltoltes.hu/110310/toten_...toltes.hu_.png

      Köszönöm, hogy megismerhették a magyar trédelők ezt a remek kis stratégiát.
      Amennyiben lesz alkalom ezt ismét alkalmazni, kérlek oszd meg velünk.

      Üdv: josqaw

      Comment


      • #7
       tredeles 3 piacon

       sziasztok Belamy es Josqaw
       egy erszevetelem lenne meg ehhez a strategiahoz. a merkozes utani strategia korrigalasaval sokat tanultam en is, de igy csak egy mar bevegzodott eredmenyhez igazitunk, ugy h meglegyen a hasznunk, a vedelmunk.

       engem a kovetkezokrol erdekelne a ti velemenyetek:
       abban az esetben hogy reagaltatok volna, ha az 1. gol a 70 percben esik?

       nagy valoszinuseggel az 1-1 fogadasnal zold szamod lesz ( plusz, haszon) mennyisege fugg h hova esett a gol. ( 6€- 20€ kozt)

       under 1.5 0-0 69 percben 1.15-1.25 lehetett az felpattan..........akar 5-ig is. (egy gol kivegzi!) itt piros szamod lesz.

       over 2.5 0-0 69 percben magasan volt , akar 5-6 . onnan biztos meg nem esik a megfogadott 2.1 odds ala. (2 gol kell a maradek 20 perc alatt) szoval itt is piros szamunk van. (-20 - 0 kozt )

       ti mit tennetek? varnatok?
       1 golnal : over 2.5 -60 under 1.5 +76,9 1-1 -15 igy kicsit nyertel.
       DE
       kockaztattad hogy a 90 percben akar 2-0 v 0-2 legyen . -100 a vege.

       esetleg jon a 2.gol 80 percben:
       under 1.5 elment (-30) 1-1 : jo esetben haszon (80€ kb) , rossz esetben veszteseg (-15) over 2.5 jo esetben jol lehet eldobni (40-50€) .

       igy ebben az esetben ha tobb a profit mint a veszteseg ki kell szallni a fogadasokbol es nem varni a 3. golra a maradek 10 perc alatt.

       kerdesem lenne: a gondolatmenetemmel egyetertetek? ti hogy reagalnatok le ha a 70 percben jon az 1.gol.

       udv Pisti

       Comment


       • #8
        Sziasztok Tréderek!

        szeretnék 1 általam tesztelt hasznos stratégiát megosztani.
        a stratégia lényege ,hogy 2 piacon fogadsz egyszerre halftime score/correct score. a stratégia hatékonysága attól függ hogy mennyi pénz van a piacon.
        amennyiben az eredmény 0-0 vagy ,1-0 tehát vezet az esélyes ,1-1, 2-0,és
        azt látod hogy az aktuális eredményt trédelik tehát van a piacon pénz.
        akkor lay-eld az aktuális eredményt ahalf time scoron a 39-42 perc között 1,2-1,1 oddson és
        és ugyanannyi téttel back-eld az aktuális eredményt a correct scoron.
        ha a piacot tolják a szünetben kb 4-7% profittal fogsz vissza lay-elni a correct scoron.
        ha az első félidő utolsó perceiben születik 1 gól akkor a half time layed fedezi a correct scoron elhelyezett back fogadásod veszteségét.
        ha van pénz a piacon és nem születik az utolsó percekben gól abban az esetben kockázat nélkül vetted el a profitot.

        üdv: krisz!

        Comment


        • #9
         Pisti!

         Ebben a stratégiában gólokra számítunk. A másodlagos under 1.5 gól piac biztosító fogadás. Célja, hogy lefedje az elsődleges kiválasztás kockázatfelelősségét, és minimalizálja a veszteséget, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt vártuk. Ezért ebből a piacból ki kell szállni, kb. 1.05 oddsnál, ami a 70. perc táján elérhető. Ha mégsem sikerül kiszállni, mert az első gól hamarabb esik, akkor nincs mit tenni, várni kell az esetleg pozitív bekövetkezésre.

         Egy másik megközelítés, esélyes, jó hazai mérleggel rendelkező csapat otthoni mérkőzésére:

         Back draw

         Back over 2.5

         Back 1-0

         Back 2-0

         Ez egy briliáns stratégia, de itt is van rés a pajzson. A draw oddsa 3.7-4.0 legyen. Az over 2.5 oddsa 1.90 körül legyen. Ha egy gólt szerez a hazai csapat, már nyertes vagy, bármi legyen az eredmény. Egy gól az esélyes csapattól el is várható. Esetleges 2-2 nél ki kell természetesen szállni, így két piac is nyer. Ez az eredmény általában a mérkőzés vége felé szokott kialakulni.

         Kiválóan lehet benne tradelni.

         p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

         Comment


         • #10
          Originally posted by Belamy View Post
          Pisti!

          Ebben a stratégiában gólokra számítunk. A másodlagos under 1.5 gól piac biztosító fogadás. Célja, hogy lefedje az elsődleges kiválasztás kockázatfelelősségét, és minimalizálja a veszteséget, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt vártuk. Ezért ebből a piacból ki kell szállni, kb. 1.05 oddsnál, ami a 70. perc táján elérhető. Ha mégsem sikerül kiszállni, mert az első gól hamarabb esik, akkor nincs mit tenni, várni kell az esetleg pozitív bekövetkezésre.

          Egy másik megközelítés, esélyes, jó hazai mérleggel rendelkező csapat otthoni mérkőzésére:

          Back draw

          Back over 2.5

          Back 1-0

          Back 2-0

          Ez egy briliáns stratégia, de itt is van rés a pajzson. A draw oddsa 3.7-4.0 legyen. Az over 2.5 oddsa 1.90 körül legyen. Ha egy gólt szerez a hazai csapat, már nyertes vagy, bármi legyen az eredmény. Egy gól az esélyes csapattól el is várható. Esetleges 2-2 nél ki kell természetesen szállni, így két piac is nyer. Ez az eredmény általában a mérkőzés vége felé szokott kialakulni.

          Kiválóan lehet benne tradelni.

          p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?
          Szia Belamy.
          valoban jo strategianak tunik. a tetaranyokat meg tanulmanyozom hogy melyikre mennyit kell tenni. de azert itt egy 0-1, 0-2 eredmeny kemenyen athuzza a szamitasokat!! persze varjuk a hazai gol, de sosem lehet tudni..........igaz semelyik masban sem.
          udv Pisti

          Comment


          • #11
           Originally posted by josqaw View Post
           Helló Belamy!

           Gratulálok a stratégiához! Ha használtad volna a p2p oldalon található dutching-kalkulátort, akkor a következő remek eredmény jött volna ki!

           http://kepfeltoltes.hu/110310/toten_...toltes.hu_.png

           Köszönöm, hogy megismerhették a magyar trédelők ezt a remek kis stratégiát.
           Amennyiben lesz alkalom ezt ismét alkalmazni, kérlek oszd meg velünk.

           Üdv: josqaw
           Sziasztok,

           Uj vagyok meg itt es nem szeretnek hulyeseggel kezdeni, de ha arb-kent kezeled ezt a formaciot (a szamitasbol itelve) es nem kereskedni akarsz vele, akkor sokba kerulhet. Mivel kihagynal tovabbi ketto lehetseges eredmenyt. Javitsatok ki, ha tevedek.
           Orulok, hogy van magyar forum resz is.
           Jo kereskedest mindenkinek es a ZOLD legyen veletek!

           PS: Bocsanat az ekezetek miatt, maceras lenne, de remelem ertheto.

           Comment


           • #12
            Üdv!

            Természetesen trédelésre gondoltam, mivel gólokra számítunk és ha jönnek, akkor rendben kikereskedjük. Mikor nem jön gól ez így is nyereséges lehet.

            josqaw

            Comment


            • #13
             Szép estét!

             WTA stratégia

             A női tenisz játékban óriási lehetőségek vannak. Azért nem árt kis téten tesztelni az elképzeléseket. Ez a stratégia egyszerű: a mérkőzés kezdetekor lay fogadás a favorit ellen. A meccs képétől, és a fogadó beállítottságától, mentalitásától függően bevállalni a kockázatokat a profit maximalizálása érdekében.

             Wozniacki-Wickmayer

             http://img132.imageshack.us/i/wtaa.jpg/

             Nagy játék volt, magas színvonalon.

             Peng-Mirza Ez a meccs még tart,további kockázatokkal nem akartam elrontani a szép estét.

             http://img822.imageshack.us/i/wta1s.jpg/

             p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

             Comment


             • #14
              Originally posted by Belamy View Post
              Szép estét!

              WTA stratégia

              A női tenisz játékban óriási lehetőségek vannak. Azért nem árt kis téten tesztelni az elképzeléseket. Ez a stratégia egyszerű: a mérkőzés kezdetekor lay fogadás a favorit ellen. A meccs képétől, és a fogadó beállítottságától, mentalitásától függően bevállalni a kockázatokat a profit maximalizálása érdekében.

              Wozniacki-Wickmayer

              http://img132.imageshack.us/i/wtaa.jpg/

              Nagy játék volt, magas színvonalon.

              Peng-Mirza Ez a meccs még tart,további kockázatokkal nem akartam elrontani a szép estét.

              http://img822.imageshack.us/i/wta1s.jpg/

              p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

              Szia , gratulálok, igen szép tradelés volt, kár, hogy a teniszhez én nem nagyon értek...... Szeretném kérdezni, hogy a program, amit használsz, a fizetős vagy az ingyenes változat?... Nekem még nincs meg, egyelőre manuálisan tolom, de lassan muszáj lesz, annál is inkább, mert látom, hogy a program engedi a 2 egységes kötéseket, ugye? alapban ez 4, elméletileg be lehet állítani 2-re manuálisan is, de amikor gyorsan kell lépni több helyen, akkor bonyolult és már volt hibáztam emiatt....üdv, gl, nj1

              Comment


              • #15
               Szia nj1!

               Kösz az érdeklődést! A Geeks Toy programot használom, ez ingyenes. Néha illik kisebb összeggel patronálni a szoftver készítőjét, mivel páratlan lehetőségekhez juttatja a felhasználókat – ingyen! Mégis, ingyen semmi sincsen, rengeteg munka, energia fekszik bármilyen szoftverfejlesztésben. Azonkívül a Betfair API (adatok) használatáért is tudomásom szerint havonta kétszáz fontot kérnek jelenleg a szoftver tulajdonosától. A Geeks Toy nem jótékonysági intézmény!

               A teniszben, mint minden sportban ismerni kell a játék lélektanát, fel kell készülni (amennyire lehetséges) váratlan fordulatokra, ezekre hogyan reagálok, ismerni kell a játékosokat, az oddsok mozgását, némi statisztikát és természetesen ésszerű kockázatot vállalni. Ezek az ismeretek a gyakorlattal egyre bővülnek, pontosabbak, és hosszú távon profitálóbbak lesznek.

               p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

               Comment

               Working...
               X