Results 1 to 20 of 41

Thread: Betfair - New version 1.5b released

Hybrid View

  1. #1
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    695
    Thanks: 10
    Thanked 355 Times in 188 Posts

    Default Betfair - New version 1.5b released

    Changed in this build ...

    new betfair graph source, old source made redundant without telling anyone.



    You can download from here.


    If you find any issues with the software, please report them in this forum.

    As always, use small ( but not too small ) stakes to test at first.

  2. The Following 15 Users Say Thank You to The other Geek For This Useful Post:
    Bog (24th July 2020), Charles49 (3rd September 2020), d70ejk (24th July 2020), DarkHorse (24th July 2020), dlrec (24th July 2020), Grizz (24th July 2020), Handy Andy (25th July 2020), kingsley (27th July 2020), miklos7303 (24th July 2020), MrDanke (24th July 2020), Oztrade (25th July 2020), PDC (24th July 2020), Stoichkov (27th July 2020), top sheety (25th July 2020), zitlor (25th July 2020)
  3. #2
    Veteran
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    162
    Thanks: 1
    Thanked 46 Times in 42 Posts

    Default

    working fine here,thanks

  4. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    69
    Thanks: 46
    Thanked 28 Times in 13 Posts

    Default

    thanks for fixing this promptly. Much appreciated.

  5. #4
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    411
    Thanks: 146
    Thanked 85 Times in 66 Posts

    Default

    Cheers. Graphs working and no more lag on prices refresh.

  6. #5
    Veteran MrDanke's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    116
    Thanks: 27
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Default

    suddenly it doesn't render the ladder of the markets anymore

    I click on one on a coupon, and it doesn't open a ladder, but GT thinks the ladder is there because it shows the selections on the main window and I can click on "close market" and "close all markets"

    anyone else?

    And it was weird, because it worked for 3 hours and then I started having this problem. Even rebooting the computer doesn't solve it.

  7. #6
    Veteran MrDanke's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    116
    Thanks: 27
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Default

    nevermind, a complete uninstall reinstall solved it for now.

  8. #7
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by The other Geek View Post
    Changed in this build ...

    new betfair graph source, old source made redundant without telling anyone.



    You can download from here.


    If you find any issues with the software, please report them in this forum.

    As always, use small ( but not too small ) stakes to test at first.
    I have problems with one click bets that don't work too with versione 1.4p
    Any suggestion ?
    It's only mine this problem ?

  9. #8
    Blasphemer Firkinelle's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3,593
    Thanks: 636
    Thanked 3,738 Times in 1,486 Posts

    Default

    Try updating to 1.5 see if that works.
    When I die and they lay me to rest,
    I'm gonna get pissed with Georgie Best

  10. #9
    Forum Guru Morgans Choice's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Bradford
    Posts
    581
    Thanks: 1,630
    Thanked 374 Times in 215 Posts

    Default

    Thanks for the updated Version G

  11. #10
    Novice
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    19
    Thanks: 2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Not working on windows 8, net framework 4.8 did not support on windows 8

  12. #11
    Novice
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    8
    Thanks: 22
    Thanked 9 Times in 4 Posts

    Default

    I can not enter, visited yesterday Click image for larger version. 

Name:	1.png 
Views:	241 
Size:	10.7 KB 
ID:	2533

  13. #12
    Novice
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I have a suggestion for the next version. Wouldn't it be interesting to put the stop loss option on% of the liability? In my opinion, the limit of 20 ticks is very limited.

  14. #13
    Novice
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    19
    Thanks: 2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Cannot cancel my order, and now cannot to login. Very dangerous to trade, in some unpredictable moment you cant cancel order. Today loss 20$, but tomorrow it can be 200 or 500$. Seems like developers did not working on GEEKSTOY,
    very bad...Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_5.jpg 
Views:	252 
Size:	19.0 KB 
ID:	2537

  15. #14
    Virgin
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello,

    Im having problems with the navigator on greyhound and horse racings if I load the next race sometimes it shows as it was closed when its not on betfair. After refreshing from betfair sometimes it doesnt even show races available, sometimes it shows some races, but not all of them. Like from 5 races it shows 1. It is so for 2 weeks now. Can you please help me?

  16. #15
    Novice
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    8
    Thanks: 1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Hallo Ivan, my friend. Try to change Toy language from Slovakian, maybe Czech to English. With english nothing problem .-)

  17. #16
    Virgin
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    4
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	Sem título.jpg 
Views:	146 
Size:	18.9 KB 
ID:	2542 I can't download it, I've tried it on several browers

  18. #17
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    411
    Thanks: 146
    Thanked 85 Times in 66 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gm719leonardo View Post
    Click image for larger version. 

Name:	Sem título.jpg 
Views:	146 
Size:	18.9 KB 
ID:	2542 I can't download it, I've tried it on several browers
    Yeah, it's not working, but you can still download it if you install Free Download Manager and use this link: http://geekstoy.com/Download/OldRele...tfair_1.5b.msi

    Press "+" to add download link.

  19. #18
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    695
    Thanks: 10
    Thanked 355 Times in 188 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gm719leonardo View Post
    Click image for larger version. 

Name:	Sem título.jpg 
Views:	146 
Size:	18.9 KB 
ID:	2542 I can't download it, I've tried it on several browers
    Or just right click on the link, and use the "save link as" menu. Will hopefully have this fixed soon.

  20. #19
    Novice
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    16
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    https://gyazo.com/c2eb4dad98a356e5693a8bf591269f78

    When I place a bet, market moves and the bet is placed, but it is showed with delay

  21. #20
    Virgin
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    3
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    boa noite meu brinquedo esta travando minhas entradas e saidas, frenquentimente , e como devo resolver este problema ??? alguem pode me ajudar versao 1.5b nova versa betfair.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill