Announcement

Collapse
No announcement yet.

Srbija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

....

Pozdrav iz Kg-a! :Thumbs
    Zanima me da li neko ima nalog na Neteller-u i ako ima koliko vremana im je trebalo za verifikaciju naloga,posto sam par puta slao skeniran pasos(preko sajta) a i dalje mi stoji da nalog nije verifikovan....Zanima me i da li je neko otvarao nalog na Skrill-u(u zadnjih par meseci) posto i tu imam problema sa veruifikacijom .Tj Na oba sajta mogu da uplatim novac preko Visa kartice ali u kontra smeru ne ide nikako....

Comment

Zdravo Darko

ja imam nalog na Neteleru i iz mog iskustva i iskustva ljudi koje znam verifikacija naloga ne bi trebalo da traje duze od 2 do 3 dana...e sad jedino moze da bude problem ako se neki podatak ne podudara sa dokumentom koji si poslao.
      Na sajtu Netelera imas opciju da zatrazis poziv,oni te pozovu u toku dana (iz mog iskustva) i resis problem.
      Neteler svakako preporucujem,sa njihovom karticom dizes lovu sa bankomata i placas robu bilo gde,gde moze Master Card...
      Nadam se da sam pomogao,pozdrav

Comment

Jel zna neko od kad je Betdaq ukinut za ljude iz Srbije i da li je to privremeno ili stalno???

Comment

Prisutan

Samo da se javim, jos jedan iz Srbije na forumu.

Pozdrav iz Zemuna

Comment

Jos jedan iz ovih krajeva. Pozdrav iz Hrvatske i sretno svima.

Comment

POZDRAV ZA SVE TREJDERE IZ KRAGUJEVCA,IGRAM ISKLJUCIVO KONJE AKO NEKO HOCE DA RAZMENIMO ISKUSTVA ILI AKO IMA NEKU ZANIMLJIVU STRATEGIJU NEKA MI POSALJE PORUKU NA FACEBOOKU...PUNO POZDRAVA ZA SVE !!!:Thumbs !!! https://www.facebook.com/hristijan.josifovic

Comment

Originally posted by morpheus14 View Post
                Pozdrav Marine...
                da,ocigledno je problem ako utakmica ode u 0:0,svaka strategija ima svoje slabe tacke,pa tako i ova tvoja...mislim da ne postoji mogucnost neke dorade,jednostavno ne postoji savrsena kombinacija da bas sve bude pokriveno bez ikakvog rizika(ili ja je bar ne znam),a ako te zanima trejd sa tacnim rezultatima,na http://senseicro.blogspot.com/ imas zanimljive free strategije koje ti mogu doneti i veci profit nego ova tvoja.Baci pogled,mozda ti se i svidi nesto,ili ti posluziti kao polazna tacka za razvijanje neke strategije za trejd.:Welcome
                Za sve one koji hoce da trguju na konjima najbolji blog na prostorima EX YU je gore pomenuti blog senseicro.blogspot.com

Comment

Pomoc

Ljudi potrebna mi je pomoc,
                  Imam nalog na BF,ulogujem se normalno..
                  Skinuo sam Geeks,i ja kada kucam moje korisnicko i sifru nece xa otvori,pise da nije verifikovano.. drugar sa njegovom sifron moze kod mene na kompu da se uloguje na geeks. sta da radis,jel moze neko ceo proces da mi objasni,sto pre ))
                  HVALA UNAPRED

Comment

Originally posted by Falcone View Post
                    Ljudi potrebna mi je pomoc,
                    Imam nalog na BF,ulogujem se normalno..
                    Skinuo sam Geeks,i ja kada kucam moje korisnicko i sifru nece xa otvori,pise da nije verifikovano.. drugar sa njegovom sifron moze kod mene na kompu da se uloguje na geeks. sta da radis,jel moze neko ceo proces da mi objasni,sto pre ))
                    HVALA UNAPRED
                    Klikni na link koji si dobio od Geek-a na mail. Verifikacija je potrebna da bi se mogao ulogirati.
                    Last edited by Machibist; 14 January 2014, 06:48 PM. Reason: Wrong letter

Comment

Da li itko s ovih prostora koristi proxy za pristup Betfairu. Pošto Hr uskoro uvodi zabranu pristupa preko ISP-a zanimaju me mogućnosti zaobilaska zabrane?
                      Hvala

Comment

Pozdrav, evo da se zapljunem iz Nisa!

Sto se tice zaobilazenja zabrane, mozes koristiti VPN (Virtual Private Network), googlaj malo, ima nekih sa preporukom bas za Betfair. Fazon je da je to kao remote computer sa nekom svom IP adresom, i dobro je jos sto mozes tamo instalirati i ostaviti GeeksToy da ti radi a ti mozes iskljuciti svoj racunar i tom virtualnom desktop-u pristupati sa bilo kog kompa, cak i sa mobilnog.
                        Nadam se da sam malo pomogao...

Ja imam jedno pitanje za sve clanove: Da li je neko probao -Maria stalking plan- za LAY na favourite, tj. da li taj sistem jos uvek radi?

Vlada

Comment

Pozdrav iz Smedereva...
                          ja sam skoro krenuo sa trejdovanjem preko betfair-a, a pocinjem i preko geek-a, ali imam jedan problem uvek kada kliknem na back ili lay imam cekanje od 5 sekundi pre nego sto mi prihvati moju ponudu, zanima me da li se to jos nekome desava, i kako da to ispravim, sta treba da uradim....
                          hvala unapred...

Comment

Tako je na fudbalu, i jednostavno su to betfair pravila i tako mora, na konjima je skoro instant, ne secam se kako bese na ostalim sportovima. Koji sport trade-ujes?

Comment

hvala na odgovoru uglavnom na tenisu in play, i uvek mi se dogadja da cekam oko 5 sekunde i na betfair i na geek-u, ali ako je tako za svakoga onda je to ok...``

Comment

Mislim da samo na konjima nema timera (5 sec). Tenis, nogomet, košarka...5 sekundi timer. Sretno

Comment

Working...
                                X