Announcement

Collapse
No announcement yet.

Srbija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kada je u pitanju kladjenje na trke konja, preferirajte Britance, glavni razlog mozete reagovati do samog kraja trke, sto nije slucaj sa ostalima gde se opklade zatvaraju cim pocne trka.
    E sad na sta dodatno treba obratiti paznju. Kod mene broj jedan je dzokej, zadnjih dana dva velikana Toni Mekoj i Rajan Mur rasturaju kao ludi, na njih najvise i i igram. Jeste bitan sam konj, starost, forma ali i onaj ko ga jase. Od ostalih jahaca tu su Ricard Hjuz,Seb Sanders, Frenki Detori itd, malo proguglajte...
    Dakle kad su u pitanju britanci vrlo retko kombinujem lay opciju, imam dosta iskustva i reagujem samo ako procenim da favorit gubi trku.
    Interesantno kod Amera sam zapazio sledece. Imaju kratke trke od 4 i 5 furunga, kvote na favorite uglavnom su izmedju 2 i 3.Ali primetio vrlo cesto da drasticno kod njih opada kvota na favorita do pocetka trke tako da nije lose pratiti uplatiti na back lovu i cekati pad kvote moze se fino zaraditit na razlici.
    I da najvaznije od svega, nemojte igrati trke bez prenosa,bet fair vam nudi tu mogucnost ali samo valjda za uplate iznad 5 eura. Vrlo su dragoceni i predlozi i sugestije komentatora (naravno ako znate engleski).
    Kucice (greyhounds) igram takodje ali su oni tezi da trejdovanje jer cesto razlike na back lay budu ogromne. Tu redje idu prenosi, obicno ove poslednje trke. Imate i tu klase pasa. Sad to je vec lutrija, ali nije lose informisati se pre pocetka trke koji pas je koliko trka istrcao, najbrze vreme, jer bukmejkeri cesto preferiaju mlade pse sa jednu dve trke a obicnotakvi i popuse na kraju.Eto toliko od mene...

Comment

Slazem se sa svim, sto si naveo,i kada razmatram formu konja,uzimam u obzir i statistiku dzokeja a i trenera,a ako cemo bas u sitna crevca sto nismo pomenuli ni ti ni ja a utice na performanse konja je i podloga (good,soft,firm,itd) pogotovo ako prvi put trci na njoj...

Jedno pitanje za sve koji su raspolozeni da odgovore koliko je pametno i isplativo uloziti i skockati dobru satelitsku pa gledati prenose trka,koliki bi bio moguci delay??Imamo li na forumu strucnjaka za opticke kablove i sl.??

Comment

Mislim da je kasnjenje cak vece nego kod betfair prenosa koje je obicno 2-3 sekunde. Trenutno jedina kladionica u Srbiji koja daje mogucnost kladjenja na trke pasa i konja je Meridian, oni imaju tu satelitsku opremu za to.Ja sam imao nekog prijatelja koji je radio tamo pa nesto mogu da iskopama.

Inace citajuci malo ove profi postove i komentare iskusnih, satelitska je nezaobilazan deo opreme

Comment

pozdrav svima,
          imam problem,
          Nov sam na betfairu, igram tek par dana u training mode¬u,i onda sam pokusao da krenem live, ali kada sam kliknuo na deposit found, betfair me je blokirao, i Geek, takodje. Sada ne mogu da se ulogujem ni na geek, ni na betfair. Kako da resim problem?

Unapred zahvalan svakome ko moze da mi kaze sta da radim, sto pre!!!

Comment

Posalji email betfairu i pitaj sta je problem.
            Najverovatnije treba da im posaljes skenirana neka dokumenta
            da bi te verifikovali.
            Pozdrav

Comment

Vec mi je stiglo pismo da su me verifikovali, i onda sam poceo u trening modu, ali kad sam hteo da igram sa pravim parama oni su me blokirali. Mozda sam pogresio sifru ili tako nesto, pa me zanima da li to moze da se resi?

Comment

Ukoliko ja mislim 5 puta pogresis sifru prilikom ulogovanja,Betfair ti blokira racun i jedino resenje je da ih okrenes telefonom i u roku od oko 5 min resis problem ako je to u pitanju.
                Nije skupo kao sto zvuci,jednom se i meni desilo,bio sam pijan jbg
                pozdrav

Comment

prati im e-mail da ti otvorat akaunta i depozirai. Triabva da zalagash, inache si misliat che gi shpionirash kato igraesh samo treining mode. Za tova depozirai, da imash pari v akaunta. I po-dobre e da igraesh na realna igra, ima razlika goliama mejdu realnata igra i treining mode. Pomoli im se i shte ti otvorat akaunta. Bugarin sum

Comment

Pozdrav

AKO TI JE BLOKIRAN BF JEDINI NACIN JE DA POZOVES LONDON!!

Kad pogresis sifru 3x blokiraju te na betfair-u i nema nacina drugog sem da pozoves..

Comment

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje drugari. Na Betfair-u sam uneo pogresan datum rodjenja i sada nisam uspeo da verifikujem nalog sa kopijom licne karte jer datumi rodjenja nisu isti. Moze li tu nesto da se uradi ili da se oprostim od kinte?

Comment

Ja mislim da ti je najbolje da pozoves London i objasnis situaciju,da si slucajno prilikom otvaranja naloga uneo pogresan datum,i da zato nisi mogao da verifikujes nalog...Eventualno da ponudis u razgovoru da posaljes jos neki skeniran dokument gde se vidi datum rodjenja,tipa pasos,ili neki drugi koji bi posluzio kao dokaz o tacnom datumu...to bi trebalo da resi problem.Na kraju krajeva reci ce ti oni sta treba,ne verujem da je to veliki problem.
                        U svakom slucaju ne oprastaj se od kinte kolika god da je.
                        Pozdrav

Comment

pozdrav svima

Do sada sam igrao na laptopu, ali ne ide, pa kupujem nov racunar.
                          Drug mi je na laptopu podesavao Geek, a sada ne mogu da ga dobijem na mob, pa me zanima da li neko zna sta treba da se podesi na Geeku da bih mogao da igram in play konjske trke?
                          A, da, ako neko zna neka mi javi kako da razvucem geek preko celog monitora da mi bude pregledno. Hvala unapred. Pozdrav

Comment

--------------------------------------------------------------------------------
                            Pozz... Vidima da vas ima iz puno iz srbije, ja sam iz hrvatske. Imam jednu strategiju za nogomet, al nije dorađena do kraja. Taj način klađenja sam našao na jednom engleskom blogu a ide ovako: Prije tekme se kldite na točan rezultal 1-0, 0-1, i na over 1.5. Ako bilo koja ekipa postigne gol ti imaš profit. primjer na 1000 eura tvojih je 40, 50, 60,70 eura ovisno o tečaju. Ali je problem ako na tekmi nema pogotka gubiš sve.

Comment

Pozdrav Marine...
                              da,ocigledno je problem ako utakmica ode u 0:0,svaka strategija ima svoje slabe tacke,pa tako i ova tvoja...mislim da ne postoji mogucnost neke dorade,jednostavno ne postoji savrsena kombinacija da bas sve bude pokriveno bez ikakvog rizika(ili ja je bar ne znam),a ako te zanima trejd sa tacnim rezultatima,na http://senseicro.blogspot.com/ imas zanimljive free strategije koje ti mogu doneti i veci profit nego ova tvoja.Baci pogled,mozda ti se i svidi nesto,ili ti posluziti kao polazna tacka za razvijanje neke strategije za trejd.:Welcome

Comment

p

Kako mogu namjesti gek toy da se kladim na konja (backam) pri tečaju od 12 te ukoliko tečaj počne padati da mi program sam laya na tečaju od 11.5? confused: Inače ovaj sistem bi mogao jako dobro raditi na britanskim trkama i to 10 min prije svake trke kada je likvidnost velika, tada tečaj skače gore dole ko mutav.

Comment

Working...
                                X