Tako je Dzoni,hvala na podrsci!:Thanks
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Srbija
Collapse
X
-
pozdrav Srbija
Pozdrav svima iz Krgujevca od Milana.
Relativno sam nov u ovome poslu, radim vec godinu dana otprilike, a nesto i nisam bas snalazljiv radim po 7-8 sati na konjskim trkama ,skorije sam poceo in-play, pa se i ne snalazim. Za toliko puno vremena ,a zarada od 8-15 e,kako kad. Pa bih potrazio pomoc od vas nasih ljudi ukoliko je neko raspolozen da mi pomogne pri stvaranju nekog ozbiljnijeg sistema za zaradu novca. Hvala svima pozdrav jos jednom.
Comment
-
Originally posted by nikolap83 View PostIskustva ljudi iz Srbije sa Betfair trade-om...
unapred hvala. nasao sam neku taktiku koja mi nedeluj lose voleo bih da cujem vasa iskustva. naime radi se oovome >
Danas ču predstaviti još jednu od mojih strategija a zove se "Šepava-mazga" .
Odabere se "konj" sa tečajem 10-15@ te se igra Lay 4€,za to nam treba 30-50€.
Igra se uvijek live ili ako posjedujete BOT namjestite ga na tečaj koji če vam u slučaju
pada tečaja sa 10-15@ na 3-4@ osigurati minus od -8€. U slučaju zatvaranje u minus
sljedeču utrkau tražite 8€ da bi nadoknadili gubitak.Mala je vjerojatnost da se desi
pogodak na 10@ a zatim na 15@ zaredom tj da šepava mazga pobjedi dva puta.
Ovo se odnosi na live igru gdje utrka traje u do 5min kako bi mogli reagirati i obavezno tv prenos!!
Upemtite odječu,broj i kapu jahača kako bi znali reagirati, zatvarati sa malim minusom ili pustiti bez zatvaranja u +.
Comment
-
konji
prijatelju to sto ti pokusavas da radis ....izgubices sve pare koje imas...
javi se na info@betfairprofit.com da ti objasnim neke stvari
Sepava mazga kako je ti zoves zna nekad da se vrati sa kvote 900 pa da pobedi....a ne sa kvote 30
Originally posted by rale01 View PostPosto sam pocetnik interesuje me kako da podesim stop loss na geeks toy.
unapred hvala. nasao sam neku taktiku koja mi nedeluj lose voleo bih da cujem vasa iskustva. naime radi se oovome >
Danas ču predstaviti još jednu od mojih strategija a zove se "Šepava-mazga" .
Odabere se "konj" sa tečajem 10-15@ te se igra Lay 4€,za to nam treba 30-50€.
Igra se uvijek live ili ako posjedujete BOT namjestite ga na tečaj koji če vam u slučaju
pada tečaja sa 10-15@ na 3-4@ osigurati minus od -8€. U slučaju zatvaranje u minus
sljedeču utrkau tražite 8€ da bi nadoknadili gubitak.Mala je vjerojatnost da se desi
pogodak na 10@ a zatim na 15@ zaredom tj da šepava mazga pobjedi dva puta.
Ovo se odnosi na live igru gdje utrka traje u do 5min kako bi mogli reagirati i obavezno tv prenos!!
Upemtite odječu,broj i kapu jahača kako bi znali reagirati, zatvarati sa malim minusom ili pustiti bez zatvaranja u +.
Comment
-
Originally posted by trebinje1969 View Postprijatelju to sto ti pokusavas da radis ....izgubices sve pare koje imas...
javi se na info@betfairprofit.com da ti objasnim neke stvari
Sepava mazga kako je ti zoves zna nekad da se vrati sa kvote 900 pa da pobedi....a ne sa kvote 30
Comment
-
Aman covjece....ne zelim da ti prodam nista nego da ti ponudim pomoc ako zelis i to besplatno....ako ne zelis tvoja stvar....ponudjen ko pocascen....
Ti ne samo da ne poznajes GEEK nego ne poznajes ni trejd na konjima.....jer strategiju koju si opisao moze samo da ti odnese sav novac...
Originally posted by rale01 View PostHvala ali ne zelim da kupujem znanje vec mi treba pomoc. Nisam bas totalni pocetnik samo ovaj program geek toy ne poznajem. Pa sam pitao da mi neko objasni podesavanja za stop loos.
Comment
-
Ljudi pozdrav! Nov sam u ovome i trenutno vezbam na trening modu-u trial verziji. Moze li mi neko reci koje su kvote pogodne za trgovanje kod pocetnika? Da li je neophodno pracenje pojedinih grla i koliku ulogu igra duzina etape?
Znam da mnogo pitam ali Hvala unapred
Comment
-
Ha ha,Srbi ko Srbi,iskljucivo "u se i u svoje kljuse"
Posto vidim da niko nece,evo da ti ja odgovorim iz moje perspektive,pa ako ima neko iskusniji & pametniji,neka izvoli da me dopuni ili ispravi:
Za pocetak moras da odlucis da li zelis da trejdas pre trke ili in play,ili oboje,sve nosi svoje prednosti i mane...
Takodje bi trebalo da udjes u pricu da raspoznajes vrste trka (Handicap,Hurdles,Maiden),zatim duzinu trke(7f,1m4f,itd),i po meni je bitna i klasa,odnosno da li su magarci ili vrhunska grla,kao i WOM.
Na www.timeform.com mozes da vidis rezultate trka i kretanje kvota.
I to je to,odlucis da ces da backas,layas,ili trejdas,i na osnovu toga pratis markete i lovis prilike...
Budi strpljiv,uspeh ne dolazi preko noci,samo budi uporan.
Nadam se da sam bar malo pomogao,pozzz
Comment
Comment