If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
zinojau dar kokius tris, bet jie cia kaip ir nesireiskia, uzdarbio forume rasinejomes anksciau, dabar kaskaip nutilo ir ten. manau dauguma vistiek angliskai moka, arba neturi laiko rasinet, kala $$$
Arkliena pre-off dar kartais fulės pre-off, nors pastarojo vis mažiau, nes kažkaip per sudėtinga ten daros. Inplay tradini su live video ar pagal arklių formas ar dar kaip nors? Man inplay visad asocijuojas su dideliais raudonais skaičiai, tai stengiuos niekur nelyst
Su live video...jokių time form nieko. Per pora metų akis kažkaip atidirbo tai tiesiog mėgaujuosi inplay Žinai geras pinigų mangementas ir visus raudonus minimizuoji...Kaip sakant practice practice practice practice ir dar katą practice o poto viskas automatiškai
jei manes klausiat, tai as kuo toliau tuo reciau beatsidarau, laiko nera. vasara jauciu isvis uzdarysiu kuriam laikui, ant fules nebent pametau minimaliai savaitgali ir vsio. arkliai lygtais neblogai sekesi anksciau, bet kaskaip turi sekt juos pastoviai, as kai vis reciau betradindavau, pameciau ritma, tai vieni nervai paskui kol isivaziuoji, taip ir paliko pakolkas
Išskirtinis lietuvių bruožas, skaičiuojam svetimus pinigus Juokai čia aišku. Kad turbūt apskritai nedaug tokių stabiliai daug uždirbančių, ypač tokias sumas kokias mini shabazz. Anksčiau neabejoju kad buvo, bet dabar viskas labai nestabilu, tie premium chargai visi(po 5k darant, gautūs tik 4metai iki PC2), konkurencija vis didėja ir šiaip pastebėjau prastų dienų labai padaugėjo, kai nieko nesigauna padaryt, kad ir kaip stengtumeis. Prieš pora metų praktiškai niekad neturėdavau nuliniu ar minusinių dienų, dabar bent viena per savaite būtinai pakliūna, dar paėma PC, ir jau dvi dienos per savaitę ant nulio. Tough business, na bet kolkas visvien geriau, nei kam nors nugara lenkt už vergo alga, tai siurbsiu iš tradingo kiek įmanoma daugiau, o toliau keliai nežinomi..
Shabazz, befairo video naudoji? Turbūt ne, nes ten net spalvų nesimato, kaip su delayum?
tep practice, practice, aš ir jau robotuko rėžimą įjungęs tradinu, noris dar kažką pradėt tradint, bet taip sunku dabar vėl mokytis būtų tinginio pantis, biške...
Neskaičiuoju tik įdomu ar yra rimtesnių žaidėjų nes susidaro įspūdis, kad Lietuva su šituo reikalu visiškai nepažystama. Na iki PC2 dar toli tai dėl to nesuku pakolkas galvos O kas dėl nestabilumo ar kažkokio tai pasunkėjimo tai man kažkaip nesijaučia mano kreivė pakolkas kyla aukštyn. Kas dėl live tai žinai išbandžiau turbūt viską ką įmanoma pabandyti lietuvoje ir priėjau išvados, kad tiek betfair'o tiek bet365 tiek RUK ar ATR onlininiai livai beveik identiški tai kam mokėti dar už RUK ir ATR...tad naudojuosi betfair'o ir bet365...na aišku bet365 reikalauja 0,5$, bet čia gi ne problema. Na delaius max 2,3 s. man esmė matyti situacija trasoje...Aišku būtu įdomu traidinimą iš kokios vietinės "traiding cafe" pamėginti
Kam reikia tas žino kas tas tradingas ir to populiarumo, bent jau man visai nesinori, bus kaip su pokeriu, laiškučiai iš vmi pradės plaukti
O per satelitus negalima kažkaip pasijungt prie RUK? Uždarbio forume rašė kažkas kad per satelita žiuri varžybas.. Dar yra toks SIS tv transliacijos specialiai lažybų bendrovėm, Vilniuj akropolį prie kino yra kažkoks punktas, ten mačiau šunų lenktynes transliuoja, bet nzn gyvai ar įrašai..
Comment