Announcement

Collapse
No announcement yet.

Romani?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adryan87
    replied
    Forumul asta a murit de tot???

Leave a comment:

• Archi
    replied
    Dap, mai suntem

Leave a comment:

• agfa
    replied
    Mai e cineva pe aici?

Leave a comment:

• custard
    replied
    I opened a new blog where you can win easily if you follow our advice and tipsurile. Waiting to make betfair accounts by clicking on one of benerele on site. If you will not be sufficient to guarantee material affiliations our work we have to offer our services fee. We view tell us about our bets.
    I am fluent in Google Romani. I feel a Tourette's link coming on
    Last edited by Mr Moderator; 14 May 2014, 02:52 PM. Reason: Repeat link

Leave a comment:

• overtips
    replied
    www.overtips.com

Am deschis un nou blog unde puteti sa castigati lejer daca urmati sfaturile si tipsurile noastre. Asteptam sa va faceti conturi la betfair dand click pe unul din benerele de pe site. Daca nu vor fi suficiente afilieri care sa garanteze material munca noastra suntem nevoiti sa oferim contra cost serviciile noastre. Asteptam sa ne spuneti opinia despre pariurile noastre.
    Last edited by Mr Moderator; 14 May 2014, 02:52 PM. Reason: Link in first post

Leave a comment:

• bogdanm
    replied
    Mai este cineva care urmareste postul asta as vrea sa facem schimb de id-uri.Sa discutam despre piete strategii etc

Leave a comment:

• olicristea
    replied
    Originally posted by voliga View Post
    Cum pot sa platesc pentru 3 luni daca nu am cont nici SKRILL nici PAYPAL.
    transfer bancar office@bursapariuri.ro e adresa de e-mail.

Leave a comment:

• voliga
    replied
    Cum pot sa platesc pentru 3 luni daca nu am cont nici SKRILL nici PAYPAL.

Leave a comment:

• olicristea
    replied
    Originally posted by allrampage View Post
    pai cum iti spuneam mai sus...au tras cat au putut cu ele si acum le vand e 25 euro un pachet cu 10 strategii parca. iti dai seama cat de bou trebuie sa fii sa cumperi asa ceva? dar au si o chestie tare, au un chat live cu platitorii in timpul meciurilor si le dau ponturi. iti dai seama daca sunt 30-40 online si le zice ala luati back 1-0 pentru man utd? cu influenteaza piata? mai tare mi se pare ca le zice si miza :Naughty deci le spala creierul la greu...ii manipuleaza ca la teatrul de papusi. si totusi au cateva rezultate bune
    da e bine ca au rezultate , ca altfel oamenii pleaca.Tot asa , eu ma iau in marea majoritate dupa niste romani. Oameni sunt ok, le dau bine si sunt pe plus asta e cel mai important. bursapariuri.ro se cheama site-ul lor.

Leave a comment:

• allrampage
    replied
    Originally posted by amiralu View Post
    imi spuneti va rog ce trebuie sa fac sa imi arate bani reali din contu de betfair?
    imi arata tot 1000(pe fond rosu).
    Va multumesc.
    trebuie ca atunci cand te loghezi pe geekstoy sa selectezi betfair live nu betfair training mode cum il ai tu acum. e undeva in partea dreapta cum deschizi

Leave a comment:

• amiralu
    replied
    ajutor

imi spuneti va rog ce trebuie sa fac sa imi arate bani reali din contu de betfair?
    imi arata tot 1000(pe fond rosu).
    Va multumesc.

Leave a comment:

• allrampage
    replied
    Originally posted by olicristea View Post
    da daca ai facut treaba si ti-a mers e bine inseamna ca sunt bune strategiile...

dar ti-am spus parerea mea nu cred in cine vinde , daca ar fii bune nu le-ar mai vinde .

succes
    pai cum iti spuneam mai sus...au tras cat au putut cu ele si acum le vand e 25 euro un pachet cu 10 strategii parca. iti dai seama cat de bou trebuie sa fii sa cumperi asa ceva? dar au si o chestie tare, au un chat live cu platitorii in timpul meciurilor si le dau ponturi. iti dai seama daca sunt 30-40 online si le zice ala luati back 1-0 pentru man utd? cu influenteaza piata? mai tare mi se pare ca le zice si miza :Naughty deci le spala creierul la greu...ii manipuleaza ca la teatrul de papusi. si totusi au cateva rezultate bune

Leave a comment:

• ciupy
    replied
    Originally posted by ciupy View Post
    Va dati seama ca exista (cate) o persoana care sa poata contrazice tot ceea ce a scris fiecare aici

Cred ca niciodata nu pot spune ca stiu foarte multe intr-o anumita directie. Cu cat aflu mai multe cu atat imi dau seama cat de putine stiu ;-) (da e copiat de undeva) Posibilitatile sunt foarte variate si ar putea exista tocmai acolo unde spui ca nu te-ai duce niciodata ;-)

Nu cred ca este nimeni atat de naiv inca sa creada ca cine a gasit "ceva" il va "arunca" aici. Trebuie sa punem mana si sa ne cream singuri strategii si sa gasim singuri portitele pentru ca nu ni le va da nimeni pe cele adevarate ;-) Cred ca nu ar exista lichiditate pentru toti

Succesuri rasunatoare va doresc !

Sper ca v-ati dat seama ca este vorba de succesurile "basesciene" si nu o eroare. am uitat sa mentionez...

Leave a comment:

• olicristea
    replied
    Originally posted by allrampage View Post
    este plin de strategii bune pe net si vorbesc serios cand spun asta. inclusiv LTD care este folosita de mai toata lumea este buna. numai ca NU EXISTA O STRATEGIE CARE SA SE APLICE LA TOATE MECIURILE !!! selectia...care de foarte multe ori tine de noroc...este cea mai importanta practic. am descoperit niste forumuri de englezi care faceau strategii si veneau cu completari la ele dupa ce le testau constienti fiind ca nu le pot aplica la nesfarsit si sa faca profit, dar daca mergeau 3-4-5 luni si le scoteau 10-20k era extraordinar. dupa cateva luni de cand le-am citit forumul(pe care l-au inchis acum) si-au deschis un super site tradingfootball.eu si le vand pe bani asta normal...dupa ce probabil si-au umplut ei buzunarele si a devenit mult mai greu sa faci bani cu ele

cam asa sta treaba

da daca ai facut treaba si ti-a mers e bine inseamna ca sunt bune strategiile...

dar ti-am spus parerea mea nu cred in cine vinde , daca ar fii bune nu le-ar mai vinde .

succes

Leave a comment:

• allrampage
    replied
    Originally posted by olicristea View Post
    Fiecare isi tine asul sub maneca
    Si daca ar fii o strategie buna si cineva o vinde inseamna ca nu e buna
    Cine ar vinde sau ar spune ceva care il imbogateste...daca o spune este exact cum ar arunca un lucru stricat la gunoi ... poate ma insel dar asta imi e parerea

Mult verde !
    este plin de strategii bune pe net si vorbesc serios cand spun asta. inclusiv LTD care este folosita de mai toata lumea este buna. numai ca NU EXISTA O STRATEGIE CARE SA SE APLICE LA TOATE MECIURILE !!! selectia...care de foarte multe ori tine de noroc...este cea mai importanta practic. am descoperit niste forumuri de englezi care faceau strategii si veneau cu completari la ele dupa ce le testau constienti fiind ca nu le pot aplica la nesfarsit si sa faca profit, dar daca mergeau 3-4-5 luni si le scoteau 10-20k era extraordinar. dupa cateva luni de cand le-am citit forumul(pe care l-au inchis acum) si-au deschis un super site tradingfootball.eu si le vand pe bani asta normal...dupa ce probabil si-au umplut ei buzunarele si a devenit mult mai greu sa faci bani cu ele

cam asa sta treaba

Leave a comment:

Working...
X