Announcement

Collapse
No announcement yet.

Romani?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by florinwow View Post
    Eu stiti ce mam gandit la o strategie destul de ciudata !!
    Gen sa ne strangem mai multi .. sa postram niste meciuri in care suntem de parere ca se va da cel putin un gol .. cota in primul moment este de 1.05. 1.06 depinde de meci paote sa ajunga lejer pe la 1.08
    Dc prinzi 60 de meciuri consecutive cu un capital de 100 d euro la cota 1.08 castigi undeva la aproximativ 10 000 de euro
    !!
    ideea e k nu treb sa joci mereu ... poti sa joci de exemplu sambata 2 meciuri duminica 2 meciuri
    Dc ai putin noroc in 2 -3 luni faci lejer 60 de meciuri !!
    ce parere aveti :Naughty:Naughty:Naughty
    asta nu e strategie. cu idei din astea doar te imbeti cu apa rece. plus ca trebuie sa iei in considerare si comisionul de 5%evil
    vreau sa te vad cum reactionezi la pasul 58 din strategia ta. cand trebuie sa pui un pariu cu 5000 euro miza sa zicem...o sa vezi rezultatul meciului direct din salon de la nebuni

Comment

Originally posted by allrampage View Post
      asta nu e strategie. cu idei din astea doar te imbeti cu apa rece. plus ca trebuie sa iei in considerare si comisionul de 5%evil
      vreau sa te vad cum reactionezi la pasul 58 din strategia ta. cand trebuie sa pui un pariu cu 5000 euro miza sa zicem...o sa vezi rezultatul meciului direct din salon de la nebuni
      nu fii asa acid...incerca si el.

daca vrea sa incerce poate, nu il opreste nimeni. doar ca noi (eu cel putin) am incercat asta si de fiecare data s-a oprit la un moment dat(nu la 5000 euro).

morala este acumulatoarele merg doar pe hartie sau sa fii foarte bun. un procent, cat de mic ai vrea, nu o sa iasa de x ori la rand. mai sunt si pierderi(si astea fara comisioane 5, 20 sau mai mult %).
      ca sa ai succes in asta trebuie ca pierderile sa fie mai mici decat castigurile, asta e regula, alta eu nu stiu. probabil ca nu este.

vezi aici si analizeaza, o sa constati ca are succes pentru ca e consistent--> pierde mai putin(nu deloc) decat castiga (si face asta zi de zi)

asadar "nu te mai imbata cu apa rece", e mult de munca pana o sa faci ceva banuti.

bafta.

Comment

Originally posted by theman73 View Post
        exact ce am scris mai sus , mai ales la cai , sant atatia manipulatori si boti ca pur si simplu nu faci fata , eu am renuntat total la cai , pur si simplu nu pot sa prevad urcarile si coborarile fulgeratoare , deci , de ce sa ma lupt cu oameni care fac asta de 10 ani ?

ce pot sa-ti spun la cai este ca toata lumea asteapta ca favoritii sa urce , absolut toata lumea , asta e strategia lor de baza , cand favoritul nu urca toti sant dezamagiti

uitate si pe alte forumuri ca mai ca nu plangeau in pumni ca la cheltham nu au prea reusit sa faca bani , nici un drift serios

eu personal incerc sa ma axez pe fotbal , sant anumite piete unde cotele nu au cum sa urce si sa coboare ca nebunele , problema e ca sant zile in care nu vad nimic bun , astazi de exemplu , pur si simplu nu am vazut nici o oportunitate buna , de fapt a fost una in meciul cu italia la 0-0 dar mi-am dat seama prea tarziu

la caini mai stau la panda in ultimele secunde cand lumea si boti incearca sa iasa de pe piata , minusul lor , plusul meu

http://www.geekstoy.com/forum/showthread.php?t=4533 aici o sa vezi in poza ziua mea de ieri la caini , miza e 20 euro , 1tick profit , toate trade-urile facute in ultimele 30 secunde

similar cu caini este si to be placed market de la cai , mai putini bani si poti sa vezi mai bine manipulatorii si acolo mergeam pe aceasi strategie , ultimele 30 secunde , daca mi se parea ca vad ceva bun intram , daca nu ..... urmatoarea cursa

bineinteles , tot ce scriu eu aici este doar opinia mea despre trading , nu inseamna ca tu o sa vezi piata la fel ca si mine , singurul sfat valabil ...... cat mai multe trade-uri la miza mica , pana la urma ii dai de cap

Salut! Cum se pot observa manipulatorii? De unde îţi dai seama că in ultimile secunde cota încotro va lua? Rezultatele la cursele de cîini de unde puteţi obţine?
        Merci pt eventualele răspunsuri.

Comment

Salut,

Oricine pune bani in joc manipuleaza, ideea ar fi cat de mult manipuleaza. Ca inainte sa inceapa evenimentul fluctuatiile de pret sunt doar manipulari, mai mari sau mai mici.
          In pre-race de obicei am video sau radio si cand anunta cei de acolo ceva de bine sau de rau despre un animal...de obicei se muta cota. dar nu mereu. M-am cam lasat de pre race, pentru ca de multe ori incercam sa ghicesc si nu prea merge, si stateam prea mult timp doar ca sa iesi pe zero. (daca eu nu am reusit nu inseamna ca nu se poate)
          rezultate la curse le gasesti pe betfair. sau cel putin asa era(nu m-am mai jucat de mult)

Bafta

Comment

Foloseşte cineva noua versiune Geeks toy? Cum funcţionează Stop Loss ul?

Comment

cand descizi AGT ,dai pe meciul respectiv ,apoi staking&tools,show inactive tools si o sa-ti apara stop loss.succes

Comment

Salut @ all

Va dati seama ca exista (cate) o persoana care sa poata contrazice tot ceea ce a scris fiecare aici

Cred ca niciodata nu pot spune ca stiu foarte multe intr-o anumita directie. Cu cat aflu mai multe cu atat imi dau seama cat de putine stiu ;-) (da e copiat de undeva) Posibilitatile sunt foarte variate si ar putea exista tocmai acolo unde spui ca nu te-ai duce niciodata ;-)

Nu cred ca este nimeni atat de naiv inca sa creada ca cine a gasit "ceva" il va "arunca" aici. Trebuie sa punem mana si sa ne cream singuri strategii si sa gasim singuri portitele pentru ca nu ni le va da nimeni pe cele adevarate ;-) Cred ca nu ar exista lichiditate pentru toti

Succesuri rasunatoare va doresc !

Comment

Originally posted by ciupy View Post
                  Va dati seama ca exista (cate) o persoana care sa poata contrazice tot ceea ce a scris fiecare aici

Cred ca niciodata nu pot spune ca stiu foarte multe intr-o anumita directie. Cu cat aflu mai multe cu atat imi dau seama cat de putine stiu ;-) (da e copiat de undeva) Posibilitatile sunt foarte variate si ar putea exista tocmai acolo unde spui ca nu te-ai duce niciodata ;-)

Nu cred ca este nimeni atat de naiv inca sa creada ca cine a gasit "ceva" il va "arunca" aici. Trebuie sa punem mana si sa ne cream singuri strategii si sa gasim singuri portitele pentru ca nu ni le va da nimeni pe cele adevarate ;-) Cred ca nu ar exista lichiditate pentru toti

Fiecare isi tine asul sub maneca
                  Si daca ar fii o strategie buna si cineva o vinde inseamna ca nu e buna
                  Cine ar vinde sau ar spune ceva care il imbogateste...daca o spune este exact cum ar arunca un lucru stricat la gunoi ... poate ma insel dar asta imi e parerea

Mult verde !

Comment

Originally posted by olicristea View Post
                    Fiecare isi tine asul sub maneca
                    Si daca ar fii o strategie buna si cineva o vinde inseamna ca nu e buna
                    Cine ar vinde sau ar spune ceva care il imbogateste...daca o spune este exact cum ar arunca un lucru stricat la gunoi ... poate ma insel dar asta imi e parerea

Mult verde !
                    este plin de strategii bune pe net si vorbesc serios cand spun asta. inclusiv LTD care este folosita de mai toata lumea este buna. numai ca NU EXISTA O STRATEGIE CARE SA SE APLICE LA TOATE MECIURILE !!! selectia...care de foarte multe ori tine de noroc...este cea mai importanta practic. am descoperit niste forumuri de englezi care faceau strategii si veneau cu completari la ele dupa ce le testau constienti fiind ca nu le pot aplica la nesfarsit si sa faca profit, dar daca mergeau 3-4-5 luni si le scoteau 10-20k era extraordinar. dupa cateva luni de cand le-am citit forumul(pe care l-au inchis acum) si-au deschis un super site tradingfootball.eu si le vand pe bani asta normal...dupa ce probabil si-au umplut ei buzunarele si a devenit mult mai greu sa faci bani cu ele

cam asa sta treaba

Comment

este plin de strategii bune pe net si vorbesc serios cand spun asta. inclusiv LTD care este folosita de mai toata lumea este buna. numai ca NU EXISTA O STRATEGIE CARE SA SE APLICE LA TOATE MECIURILE !!! selectia...care de foarte multe ori tine de noroc...este cea mai importanta practic. am descoperit niste forumuri de englezi care faceau strategii si veneau cu completari la ele dupa ce le testau constienti fiind ca nu le pot aplica la nesfarsit si sa faca profit, dar daca mergeau 3-4-5 luni si le scoteau 10-20k era extraordinar. dupa cateva luni de cand le-am citit forumul(pe care l-au inchis acum) si-au deschis un super site tradingfootball.eu si le vand pe bani asta normal...dupa ce probabil si-au umplut ei buzunarele si a devenit mult mai greu sa faci bani cu ele

cam asa sta treaba

da daca ai facut treaba si ti-a mers e bine inseamna ca sunt bune strategiile...

dar ti-am spus parerea mea nu cred in cine vinde , daca ar fii bune nu le-ar mai vinde .

succes

Comment

Originally posted by ciupy View Post

Sper ca v-ati dat seama ca este vorba de succesurile "basesciene" si nu o eroare. am uitat sa mentionez...

Comment

Originally posted by olicristea View Post
                          da daca ai facut treaba si ti-a mers e bine inseamna ca sunt bune strategiile...

dar ti-am spus parerea mea nu cred in cine vinde , daca ar fii bune nu le-ar mai vinde .

succes
                          pai cum iti spuneam mai sus...au tras cat au putut cu ele si acum le vand e 25 euro un pachet cu 10 strategii parca. iti dai seama cat de bou trebuie sa fii sa cumperi asa ceva? dar au si o chestie tare, au un chat live cu platitorii in timpul meciurilor si le dau ponturi. iti dai seama daca sunt 30-40 online si le zice ala luati back 1-0 pentru man utd? cu influenteaza piata? mai tare mi se pare ca le zice si miza :Naughty deci le spala creierul la greu...ii manipuleaza ca la teatrul de papusi. si totusi au cateva rezultate bune

Comment

ajutor

imi spuneti va rog ce trebuie sa fac sa imi arate bani reali din contu de betfair?
                            imi arata tot 1000(pe fond rosu).
                            Va multumesc.

Comment

Originally posted by amiralu View Post
                              imi spuneti va rog ce trebuie sa fac sa imi arate bani reali din contu de betfair?
                              imi arata tot 1000(pe fond rosu).
                              Va multumesc.
                              trebuie ca atunci cand te loghezi pe geekstoy sa selectezi betfair live nu betfair training mode cum il ai tu acum. e undeva in partea dreapta cum deschizi

Comment

pai cum iti spuneam mai sus...au tras cat au putut cu ele si acum le vand e 25 euro un pachet cu 10 strategii parca. iti dai seama cat de bou trebuie sa fii sa cumperi asa ceva? dar au si o chestie tare, au un chat live cu platitorii in timpul meciurilor si le dau ponturi. iti dai seama daca sunt 30-40 online si le zice ala luati back 1-0 pentru man utd? cu influenteaza piata? mai tare mi se pare ca le zice si miza :Naughty deci le spala creierul la greu...ii manipuleaza ca la teatrul de papusi. si totusi au cateva rezultate bune
                                da e bine ca au rezultate , ca altfel oamenii pleaca.Tot asa , eu ma iau in marea majoritate dupa niste romani. Oameni sunt ok, le dau bine si sunt pe plus asta e cel mai important. bursapariuri.ro se cheama site-ul lor.

Comment

Working...
                                X