Announcement

Collapse
No announcement yet.

Betfair off other country...

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Betfair off other country...

  Betfair sport exchange kivonult(helyi törvények miatt)egy újabb most még uniós államból.A nyári spanyol változtatás után(exchange felfüggesztve csak beting),belga,német,most a görög picot is kénytelen elhagyni.Érdekes hogy a cég amit az angol Királynő kitüntetéssel illetett(British business awards 2008)nem tud megmaradni"Európában"pontosabban az unió egy két országában.Téve mindezt úgy hogy Nagy Brittaniában a válság ellenére is az egyre több és több nyíló fogadóiroda mellett illetve az exchange piacon vezető szerepet betöltve is gigantikus profittal zárja az évet.....

 • #2
  A legutóbbi hírek szerint a Bwin kivonult 18 országból így Magyarországról is. Sajnos a betarthatatlan pénzügyi elvárások (a magyar kormány részéről) miatt nem várható, hogy egyáltalán külföldi sportfogadási iroda itt maradjon Magyarországon!

  Tulajdonképpen ez volt a célja a törvényalkotóknak, hogy konkurencia nélküli piacot biztosítson a nemsokára induló magyar sportfogadási oldalnak! Ez a deviancia és magas fokú hozzá nem értés ( egyébként az élet minden területén) minősíti a „törvényalkotókat”.

  Comment

  Working...
  X