Announcement

Collapse
No announcement yet.

Üdvözlet:)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Üdvözlet:)

  Sziasztok!

  Most regisztráltam az oldalon. Örülök,hogy végre magyar nyelven is elérhető!
  Annyi kérdésem lenne így elsőre ,hogyan tudok belépni a Geeks toy-ra mert eddig nem sikerült.
  Ezt használtam már egy ideje de eddig nem kellett a fórumra regisztrálni.
  Ide sikerült regisztrálni de a G toy oldalt még mindig nem tudom megnyitni!
  Tudna nekem valaki segíteni mi lehet a probléma?

  Előre is köszönöm!

 • #2
  szia Olivera!

  a toys-ba a betfair user neveddel és jelszavadal tudsz belépni.

  üdv

  Comment


  • #3
   Interjú Mr. Geek-kel

   Interjú Mr. Geek-kel

   A Geeks Toy program használatához regisztrálni kell a fórumon. Természetesen másik felhasználó névvel és jelszóval, mint a Betfair vagy Betdaq irodában.

   Már elérhető a Betdaq verzió is, tehát a Geeks Toy fórumon két fiókod is lehet, egy Betfair és egy Betdaq külön felhasználó névvel.

   http://www.geekstoy.com/forum/register.php

   http://www.geekstoy.com/forum/showth...5805#post75805

   A magas látogatottságú tenisz kereskedelmi blog interjút készített Mr. Geek-kel, a Geeks Toy szoftver alkotójával. Az alábbiakban ezt olvashatod, kivonatosan, két részben, az aktualitásoknak megfelelően.

   Interjú Mr. Geek-kel első rész

   Készítette: The Sultan http://www.blogger.com/profile/02140516209351254652

   http://centrecourttrading.blogspot.c...with-geek.html

   Mindenki, aki kereskedik a Sportfogadó Tőzsdén, ismeri a Geeks Toy programot, az egyenlőre ingyenes kereskedelmi szoftvert. A szoftver minden felhasználó részére lehetővé teszi, hogy a személyre szabható felülettel profi módon kereskedjen a létra interfészen. De nem sokat tudni magáról az emberről, Mr. Geekről, aki mögött ez a rengeteg munka áll. Mint felhasználó kíváncsi voltam a dolgokra, és egy csésze tea, valamint narancslé mellett beszélgetésre invitáltam Mr. Geek-et.

   Említetted a fórumon, hogy korábban nem érdeklődtél a sport iránt. Mi vezetett a sportkereskedelem világába?

   Áhh, nincs ebben semmi titok. Önmagában a sport nem érdekelt igazán. Néztem a Futball Világbajnokságot és az Europa Bajnokságot, de ezt inkább nemzeti büszkeségből tettem és sör mellett. Nem érdeklődtem egész évben folyamatosan a játék iránt. Egy másik projektet kutatva 2007 elején rábukkantam a Betfair –re, amikor a kutatásom a részét képező cikket olvastam. Ez a cikk kereskedési szoftverről szólt. A többi már történelem.

   Ténylegesen kereskedsz-e és ha igen, mely piacokon, valamint használod-e a Toy-t?

   Csak a lóversenypiacokon kerekedem, elsősorban verseny közben, néhány alkalommal verseny előtt. És természetesen használom a Toy-t. A jövedelmező kereskedelmekre 2009 közepéig kellett várnom. A munka mellett nagyon kevés időt tudok rászánni a kereskedelemre. Ezekben a napokban is inkább az új jelentős változtatásokat, a stabilitást tesztelem a programon.

   Milyen a technológia, a számítógépes háttér?

   Programozó oktató vagyok, pusztán kedvtelésből vezettem egy számítógépes tanfolyamot 1995-ig. Az egyetemen informatikai mérnöki diplomát szereztem 1996-ban. A technikai képességeimet kihasználva pályafutásomat az autóiparban kezdtem 1998-ban. Cégem egyik leányvállalatának informatikai vezetője lettem 2002-ben. Saját cégemet 2003-ban hoztam létre, testre szabható szoftvereket készítek az autóipar számára.

   Mióta létezik a Toy, és mennyi ideig tartott, amíg elkészült?

   2007 augusztusában kezdtem el írni a szoftvert, az első teszt verzió 2009 októberében indult. Bár tudtam, hogy nincs teljesen kész, és a felhasználók igénye szerint tovább kell fejleszteni, illetve hozzáadni az új funkciókat.

   Mint a legtöbb ember, én is laikus vagyok a számítástechnika és a programozás területén. Érdeklődöm, hogyan működik a folyamat, az alkotás a Betfair felületen, és a termékforgalmazás?

   A Betfair felület a dolgok könnyebbik része, mert nagyon jó programfejlesztőik vannak. Az API hozzáférés miatt díjat kell fizetni, és majd ha a program megfelel a minősítési követelményeknek, akkor kerülhet forgalomba. Ami a termék marketinget illeti, a minimális követelmény egy terméknél a jó felhasználói kézikönyv, néhány bevezető videó, és felhasználói támogatás további segítséggel a fórumon.

   Hogy őszinte legyek, nagyon kevés az aktív marketing / reklám a Toy-al kapcsolatban! Ha bármilyen terméknek kiváló az ár/értéke, a szájról szájra terjedő reklám jelentéktelen, ez még nagyon kevés.

   Körülbelül mennyi munkaidőt vesz igénybe a Toy?

   Túl sokat.

   Miért ingyenes még mindig a Toy?

   Őrültség, ez lehetne az egyetlen válasz. Ha üzleti vonalon közelíteném meg a dolgokat és fizetni kellene érte, akkor kérdem én, hol itt a móka? Komolyra fordítva a szót, nagyon jól fizetett munkám van főállásban. Ha csak ebben az iparágban dolgoznék (üzleti szoftverépítés) az ebből származó jövedelem nem tartana el.

   Megjelent a Toy új verziója a Betdaq irodában.

   Igen, az első kiadást már augusztus óta tesztelték profi játékosok. A Betdaq jóváhagyása után a tervezett indítási időpontnak megfelelően letölthető a szoftver a Betdaq piacokra is.

   A fórumot tekintve a sport kereskedelem iránt érdeklődők számára a legjobb információs forrás az interneten, és rendkívül barátságos hely. Meg voltál lepődve, mikor ez nyilvánvalóan beigazolódott?

   Nem igazán. A fórum alapító tagjai főleg profi kereskedők, velük együtt hoztuk létre a szabályokat tanulva a múlt hibáiból, hogy ugyanazok a hibák még egyszer ne forduljanak elő. Azt hiszem az a legfontosabb összetevője a sikernek - teljesen ingyenesen, spam és reklámmentesen tartani a fórumot. Valamint hagyni, hogy a közösség fontos szerepet játsszon.

   Mit tartasz értéknek a Toy-ban - esetleg van-e valami csalódottság benned?

   Azt hiszem a legnagyobb dolog, olvasni a dicséreteket, elismeréseket a virtuális térben. A programozást én a művészethez hasonlítom. Ezért jó érzés olvasni a kritikusok, felhasználók írásait, amelyek nagyra értékelik a munkámat.

   http://community.betfair.com/general...ading-software

   Amiben csalódott vagyok, ez a trófea a Betfairt illeti, bár nem mondom, miért.

   Mik a jövőbeli tervek a Toy programmal?

   Igazából nincsenek különösebb tervek. Megjelent a legújabb változat néhány új funkcióval, ezután rövid hibajavítás. Majd elmegyek néhány jól megérdemelt szabadnapra, valamint tovább folytatom a másik projektet, amin dolgozom.

   p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

   Comment


   • #4
    Üdvözlet mindenkinek,
    Új vagyok a fórumon bár a toyt használom egy ideje.
    Angol és Ír lóversenyekben vagyok érdekelt.
    Érdeklődéssel olvastam a fórumot és sok hasznos információra találtam.
    A környezetemben nincs senki aki kereskedik a betfairen és sokszor jó lenne
    megvitatni a felmerülő kérdéseket stb., ezért is regisztráltam a fórumba.
    Sajnos kevés a szabadidőm, nem a betfairen keresem a betevőt (még!) de remélem jó úton haladok.

    Mégeygszer üdv mindenkinek és sikeres kereskedést.

    Comment


    • #5
     Sziasztok!

     Sajnos valamiért egyáltalán nem tudok belépni se a geekstoyba se a program felületén a fórumba. Utóbbinál semmi sem történik, beírom a szükséges adatokat de semmi (Böngészőben be tudok lépni).A geekstoyhoz ugyebár a betfair account kell,ezt használom de mégis azt a hibaüzenetet kapom hogy rossz felhasználónév vagy jelszó! Valakinek van valami ötlete szivesen venném ha leírná én már mindenhogy próbálkoztam

     Comment


     • #6
      Account probléma

      Szia.
      Milyen országból szeretnél belépni?Bizonyos országokban EU-n belül is nem engedélyezett a BF Exchange csak mint fogadóiroda.Automatikus IP alapú azonosítás alapján nem enged be.Pl:ellenőrizd az adataid hol nyitottad,illetve érvényes e az előfizetésed??
      Originally posted by dnbdjchris View Post
      Sziasztok!

      Sajnos valamiért egyáltalán nem tudok belépni se a geekstoyba se a program felületén a fórumba. Utóbbinál semmi sem történik, beírom a szükséges adatokat de semmi (Böngészőben be tudok lépni).A geekstoyhoz ugyebár a betfair account kell,ezt használom de mégis azt a hibaüzenetet kapom hogy rossz felhasználónév vagy jelszó! Valakinek van valami ötlete szivesen venném ha leírná én már mindenhogy próbálkoztam

      Comment


      • #7
       01 január , 01 február

       Sziasztok !
       Csak néhány napja használom az AGT progit . Ti találkoztatok hasonló problémával a "Soccer - Fixtures" almenüben ? Minden dátum "01 február" vagy
       "01 január". Köszi.
       Attached Files

       Comment


       • #8
        Hali

        Én 3 éve használom, de a probléma nálam is fenn áll. Mondjuk nem is nagyon próbáltam megoldani, de ha valaki tudja engem is érdekelne. Én úgy szoktam a mai meccseket, hogy Soccer/Coupons.

        Comment


        • #9
         Köszi !

         Érdekes , hogy csak a focinál . A többinél korrekt a dátum .

         Comment


         • #10
          Ha a területi beállításokat angolra váltom akkor jó !

          Comment

          Working...
          X