Χθες είχαμε την πρώτη μονομαχία Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Το τι έγινε δεν έχει σημασία. Καμία. Αυτό που έχειθ σημασία είναι η ανακοίνωση του Αλαφούζου μετά. Μα καλά είμαστε με τα καλά μας? Είμαστε σοβαροί? ΠΑΛΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΑΣΦΤΑΙΕΙ? Πάλι όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τον Στραπατσόνι, τους ανεπαρκείς παίκτες και την κακή διοίκηση? Αλλά όπως είπε ο Μενένιος 'Αππιος:

"Ο Έλληνας περιφρονεί το νόμο. Δεν παραδέχεται άλλη κρίση μόνο τη δικιά του. Δεν πιστεύει στο νόμο, παρά μόνο αν τον συμφέρει ατομικά. Αλλάζουν νόμους κάθε τόσο κι αν δεν μπορούν, τους αντιμετωπίζουν εχθρικά, μεταχειρίζοντας τη βία ή το δόλο. Επινοούν σοφιστικούς λόγους και οι νόμοι τους γίνονται ράκη."

"Ποτέ ο Έλληνας δεν παραδέχεται την αξία του ομότεχνου του, αν δε του δοθεί η ευκαιρία, τον απαξιώνει. Δεν χαίρεται για τον έπαινο των άλλων, όμως επιχαίρει για τον ψόγο του άλλου ή των άλλων."

"Ο Έλληνας είναι εγωκεντρικός. Όταν ένα συμπολίτης του δεν αναγνωρίζεται, αδιαφορεί με το σκεπτικό, ότι αφού δεν αναγνωρίζομαι εγώ, ας μείνει κι αυτός στην αφάνεια. Ακόμα και τους νεκρούς τους αφήνουν ατίμητους οι Έλληνες."

"Το μίσος για τους Έλληνες είναι ηδονισμός. Η συναδέλφωση στους Έλληνες γίνεται, όταν συμπίπτουν τα συμφέροντά τους."


2500 χρόνια και δεν έχουμε αλλάξει καθόλου. Και μετά κατηγορούμνε ως κλέφτες τους Γερμανούς. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!