Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prispevek pro geeka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ja jsem tady ale zatím asi nikdo. marííss a začíname platit

Comment

Pre Geeka

Ahoj Geek.
      Úvodom ďakujem, že si prehodnotil svoje rozhodnutie a dal možnosť používať tvoj program aj tým, ktorí z nejakého dôvodu nemôžu previesť peniaze cez Pay Pal. Na druhej strane, som začínajúci trader, intenzívne tradujem asi 4 mesiace a na radu skúsených traderov obchodujem zatiaľ s malými peniazmi. Moje stake je 4 eurá, bank malý, obchody rádovo v centoch. Chem tým povedať, že tých 10 libier, ktoré mi dali stop, sú môj týždenný zárobok. Tvoj program mi však pomohol k tomu, že už viac ako mesiac som nemal stratový deň. Ďakujem!
      Technický príspevok:
      Hneď prvý deň, keď som dostal stop a chodil zúfalý po izbe, čo budem týždeň robiť, keď ma ten trading tak chytil, som si spomenul na článok, v ktorom sa píše o konkurenčnom programe Bet Devil a o možnosti 7 dní používať trial verziu zadarmo. Hneď som ho stiahol a tu sú moje poznatky.
      Nemôže s Geeks Toy konkurovať. Toy je 1000 krát lepší, o tom žiadna diskusia. Čo sa mi však páčilo je, že vpravo na ladderi, kde sa zobrazuje Price Bandy, od hodnoty 1K nabehne výrazná oranžová čiara, ktorá sa zväčšuje úmerne s množstvom zobchodovaných peňazí na tom ktorom ticku. Dole, kde končí ladder sa zobrazuje WOM, ktoré dáva okamžitý prehľad o váhe peňazí a pretlaku na Lay, alebo Back strane. Pri pohľade na ladder, vidieť zreteľne S/R úrovne, či trend začína, alebo končí. Toto sú pre mňa dôležité signály pre vstup. Možno tieto poznatky pomôžu pri vývoji novej verzii AGT Pro.

Comment

Čaute.Nemohol by niekto kto vie dobre po anglicky navrhnúť Geekovy aby išlo posielať tie príspevky napríklad aj z moneybookers peňaženky nie každý má paypal účet.

Comment

Ahoj
          Vie niekto poradit ako ho mam podporit, ked nemam paypal a nemienim si ho zakladat, lebo od nas sa tam nedaju previest peniaze z BU. Kliknem na donate klikam na mastercard a nic ziadne okno. Takze ani z kreditky ho nemozem podporit. Nerozumiem preco tam nema podporu aj inak ako z PP. Alebo som si nieco nevsimol a je to niekde schovane?

Comment

Originally posted by digivri View Post
            Nerozumiem preco tam nema podporu aj inak ako z PP. Alebo som si nieco nevsimol a je to niekde schovane?
            Mohol by to riešiť aj prostredníctvom moneybookers určite by som mu už poslal neraz nejakú tu korunku.

Comment

Pro Geek

Nainstaloval jsem si novou hračku pro Betdaq, ale při aktivaci jsem zřejmě zadal chybně účet na Geek Toy pro Betfair. Po spuštění programu mi to ukazuje nelogické a vzájemné se překrývající kurzy. Nevím zda je to tím účtem. ale program jsem proto odinstaloval a znovu nainstaloval, ale nový účet pro aktivaci se mi už nenabídnul a zřejmě tam zůstal ten pro Betfair. Můžete mi poradit co s tím? Děkuji

Comment

Dekujume Geeku a prejeme vse nejlepsi k narozeninam

Dekujume Geeku a prejeme vse nejlepsi k narozeninam

Comment

ahoj, co můžu napsat, snad jen dobrá práce

Comment

Mr. Moderator pls take action, its disgusting.

Comment

Working...
                    X