PDA

View Full Version : Danskere?



dude67
5th May 2012, 10:33 PM
Hvor mange danskere er vi her på forummet?

Tytteboevs
7th August 2012, 12:00 PM
Jeg er her, men ikke så tit:-)

Trader tennis og en smule andet.

Venligst
Tytteboevs

dude67
9th August 2012, 09:30 PM
Jamen hej med dig, Tyttebøvs!

Jeg er her faktisk heller ikke så meget selv mere, da forummet er drejet over fra at være et community til mere at være et support forum for værktøjet.

Min trading er mest in-play fodbold, dels i volatiliten lige efter et mål (specielt det første), dels i pausen.

Derudover har jeg nogle statistiske modeller i Excel (bivariate Poisson) for markeder afledt af den korrekte målscore. (Inkl. Asian Handicap.) Disse bruger jeg til at slå ned på pre-match markeder, der stikker ud i forhold til modellerne.

Men ellers slår jeg til på en hver god handel, inklusive hvis du har nogle billige femhundredekronesedler til salg. :D

AaBGuld
2nd October 2012, 10:31 AM
Er der nogen gang i dansker forummet.

Trader selv fodbold. Hovedsageligt "Lay the draw" og prematch scalping på uafgjort resultat. En gang imellem også lidt i pauserne af de store TV-kampe.

Er der nogen interesse i at lave en dansk gruppe, hvor der udveksles erfaringer?

johnhonson
2nd October 2012, 01:26 PM
Ja, der er sku en dansker til herinde, nemlig me.

Angående forums, som AaBguld efterspørger, så ved jeg at bettingexpert blandt andet har et stort dansk forum, der sidder jeg og idler den.

Forøvrigt så har de lanceret en kampagne, hvor man kan vinde ekstra €1000 indskud på sin account.

http://www.bettingexpert.com/blog/win-a-1000-euro-betfair-account

Så vidt jeg kan læse mig frem til, så giver tilbuddet en kupon blot ved deltagelse.

AaBGuld
2nd October 2012, 02:16 PM
Hej JohnJohnson

Har lige kigget på siden bettingexpert og ser desværre ikke noget trading Forum. Skal man være ekspert tipper for at kunne se det?
Med hensyn til konkurrencen tror jeg, at du har helt ret.

johnhonson
3rd October 2012, 09:16 AM
Nej, du har ret, de har vist ikke et rigtig trading forum, tilgengæld, tror jeg, uden at have prøvet, at man møde ligesindede danskere derinde som også trader.

dude67
17th September 2013, 10:18 PM
De af jer, der bruger AGT Pro fra Danmark vil måske være interesserede i at vide at version 1.2m virker sammen med NemID.

Der er 2 begrænsninger:

1. Det virker kun for eksisterende kunder, Betfair tillader p.t. ikke at knytte nye danske kunder til et API produkt.

2. Det foregår med hastigheder svarende til Free API, dvs. man får priser og bets ca. en gang i sekundet.

Jeg ved der er nogen danskere, der har fat i Betfair for at finde ud af om de kan fixe punkt nr. 1.

Kan man leve med disse begrænsninger, er instruktionen i hvordan man gør gengivet nedenfor.



Når du har installeret version 1.2m, skal du gå til folderen "C:\Program Files (x86)\The Geek\AGT Pro - Betfair\":

1. Klik på Windows-menuen i nederste venstre hjørne, klik på "Computer" og klik dig frem gennem folderne "C:", "Programmer (x86)", "The Geek" og "AGT Pro - Betfair".

Det næste du skal gøre er at lave en genvej til "AGT Pro.exe", som starter programmet op med kommandolinie-parameteren "NEMID":

2. Højre-klik på "AGT Pro" (den med "TT" ikonen) og vælg "Opret genvej". Du vil sandsynligvis blive spurgt om du vil oprette genvejen på skrivebordet. I så fald skal du klikke "Ja" til dette.

3. Højre-klik på den nyligt oprettede "AGT Pro - Genvej" ikon og vælg "Egenskaber".

4. I input-feltet for "Destination:" sætter du cursoren helt ude til højre og trykker mellemrum, efterfulgt af "NEMID". (Med eller uden citationstegn omkring, det er underordnet.)

5. Tryk OK for at lukke dialogen.

Nu kan du så dobbeltklikke på den nye genvej for at starte.

Først bliver du spurgt om dit normale Betfair bruger-id og adgangskode, dernæst vil der åbne sig en lille web-side, hvor du skal indtaste Betfair bruger-id og adgangskode igen, efterfulgt af en NEMID dialog.

Da AGT vil køre i Free API mode, kan det være en fordel at neddrosle antallet af kald for at hente væddemål og priser. På den måde vil AGT køre mere flydende. Gå derfor ind i AGT's "API Settings Manager" og ret følgende intervaller til:

Bets => 1000 ms
Prices => 1000 ms

misel
18th September 2013, 09:49 AM
Hej Dude

Super løsning du har fundet frem til der. :)

Ville prøve den og downloadede derfor Geekstoy. Men hvis man bruger Geekstoy for første gang nogensinde, hvad gør man så?

Betfair beder om "Third-Party Software Activation" første gang man skal koble sig på Betfair Api'en, og her får jeg en fejl som siger "LOGIN UNAUTHORIZED".

Enhver hjælp modtages med kyshånd. :)

dude67
18th September 2013, 05:56 PM
Jeg ved at der er andre i samme situation, som har snakket med GeeksToy supporten og de er blevet sendt videre til BDP. (Betfair Developer Program.)

Se evt. også posts #256 - #261 samt #274 - #278 i denne tråd:

http://www.betxpert.com/forum/bookmakere/vis/betfair-api

Jeg tror dog ikke desværre ikke det har givet resultat endnu.

misel
19th September 2013, 10:48 AM
Hej Dude,

Tak for svaret, selvom det unægteligt ser lidt håbløst ud.