PDA

View Full Version : ΜΠΟΡΩ......



betover
1st April 2012, 05:08 PM
να πονταρω με το geek toy 4,50€ ;;;;;;
Προσπαθω να βαλω κομμα αλλα δεν το περνει ... τι πρεπει να ΚΑΝΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

scarrabeo
1st April 2012, 06:13 PM
να πονταρω με το geek toy 4,50 ;;;;;;
Προσπαθω να βαλω κομμα αλλα δεν το περνει ... τι πρεπει να ΚΑΝΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

anti gia . vale ,

betover
1st April 2012, 08:53 PM
το εκανα φιλε μου αλλα και παλι δεν το περνει

sammike48
2nd April 2012, 07:43 AM
Δοκιμασε να αλλαξεις τις τοπικες ρυθμισεις,βαλε Αγγλικα uk και δοκιμασε με
"" . "" η "" , "" .


το εκανα φιλε μου αλλα και παλι δεν το περνει

betover
2nd April 2012, 01:41 PM
Οχι φιλε μου και στεναχωριεμαι που σε ταλαιπωρω...
τιποτα

αλλαζω απο Αγγλικα σε Ελληνικα και το αντιθετο ...τιποτα

βαζω κομα με τις 2 γλωσσες....τιποτα

βαζω τελεια ...τιποτα

μονο κομα βγαζει ...τελεια δεν βγαζει

sammike48
3rd April 2012, 07:13 AM
καθε φορα που θα αλλαζεις τις τοπικες ρυθμισεις το ΤΟΥ πρεπει να ειναι κλειστο.
Μολις κανεις την αλαγη απο Αγγλικα σε Ελληνικα ή και αντιστροφα,τοτε θα
φορτωνεις το ΤΟΥ.


Οχι φιλε μου και στεναχωριεμαι που σε ταλαιπωρω...
τιποτα

αλλαζω απο Αγγλικα σε Ελληνικα και το αντιθετο ...τιποτα

βαζω κομα με τις 2 γλωσσες....τιποτα

βαζω τελεια ...τιποτα

μονο κομα βγαζει ...τελεια δεν βγαζει

betover
3rd April 2012, 03:04 PM
Τιποτα παλι φιλε μου......
σκεφτωμαι αν εχει καποιες ρυθμησεις το toy που εγω δεν ξερω

betover
3rd April 2012, 03:06 PM
το ιδιο μου κανει και στο λαπτοπ και στο σταθερο και εκει ειναι που μου την δινει στα νευρα