Betfair Trading and Sports Betting Forum Free Trading Software     

Go Back   Betfair Trading and Sports Betting Forum > The Forums > International Forums > Polskie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15th May 2012, 07:33 AM   #1
doniu1123
Novice

Donation Level 3 
Default Problem numer 2

Ja mam takie pytanie. Zamontowałem ostatnią wersję Geeksa i często po otwarciu programu często nie mam "all markets" tylko nawigator z jednym rynkiem. Zaznaczam że nawigator rynku mam odfakowany i nic przy nim nie robię. Zdarza sie to u mnie bardzo często i nie wiem dlaczego. Nie mam wykupionej jeszcze licencji. Mam ja tylko do wykupiona do końca czerwca. Czy powód jest z programem? czy z komputrem ? CZy dlatego ze mam niepełną wersję ? W poprzedniej wersji nigdy nie miałem takich problemów. Czy ktos jest wstanie mi pomóc albo odpowiedzieć ?
doniu1123 is offline   Reply With Quote
Old 15th May 2012, 03:32 PM   #2
doniu1123
Novice

Donation Level 3 

Quote:
Originally Posted by doniu1123 View Post
Ja mam takie pytanie. Zamontowałem ostatnią wersję Geeksa i często po otwarciu programu często nie mam "all markets" tylko nawigator z jednym rynkiem. Zaznaczam że nawigator rynku mam odfakowany i nic przy nim nie robię. Zdarza sie to u mnie bardzo często i nie wiem dlaczego. Nie mam wykupionej jeszcze licencji. Mam ja tylko do wykupiona do końca czerwca. Czy powód jest z programem? czy z komputrem ? CZy dlatego ze mam niepełną wersję ? W poprzedniej wersji nigdy nie miałem takich problemów. Czy ktos jest wstanie mi pomóc albo odpowiedzieć ?
Czy tylko ja mam taki problem z tym paskiem "all market" ? Nie mam praktycznie wyboru rozwinięcia i przejścia na inne rynki. Dziwne to trochę bo nic w nim nie zmieniałem. Czy program jest limitowany że nie moge np wejśc na inne rynki. Nie rozumiem i nie wiem dlaczego tak się dzieje. Chyba ze ta wersja programu jest przeciążona w ostaniej nie maiłem takich kłopotów. Szkoda bo tak praktycznie sobie pograć nie mogę . Nie moge wejść ani na inne rynki piłki nożnej w tygodniu tylko na dzień dzisiajeszy. Nie mogę także wejść na rynki tenisa.
Old 15th May 2012, 08:12 PM   #3
doniu1123
Novice

Donation Level 3 

Już jest ok Geeks mi pomógł i problem rozwiązany Dzięki Wielkie
Reply

Free Trading Software

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules