![]() |
![]() |
|
|
#101 |
|
Novice
|
He... Faktycznie nie chce się czytać
Dzięki za info. Czy poza opcją "training mode" są jakieś większe zmiany w nowej wersji? |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Virgin
|
jestem tu nowy witam wszystkich?
tradingiem interesuję się od jakiegoś roku bez większych sukcesów |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Virgin
|
Mam wersje g i przy logowaniu nie mam tego okienka z wyborem opcji trening/demo ;/
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Virgin
|
Ja nie umiem tego załączyć bo nie ma tej opcji. Jest SHOW VIRTUAL BETS. Brzmi dobrze ale to nie to
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Forum Guru
|
Quote:
Widziales obrazek na poprzedniej stronie ? http://www.geekstoy.com/forum/showpo...7&postcount=92 a takze tutaj: http://www.geekstoy.com/forum/showthread.php?t=5189
|
|
| The Following User Says Thank You to rockaren For This Useful Post: | emenemsiki (5th June 2011) |
|
|
#106 | |
|
Virgin
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Virgin
|
Witam Wszystkich
![]() Życzę wysokich greenów a kolor czerwony niechaj każdego szerokim łukiem omija
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Novice
|
od kilku miesiecy walczę na betfair z różnym skutkiem,ze wskazaniem na plus.Ale to nie jest to!Gra bez narzędzi wspomagających jest jak odgrzany obiad,i to jeszcze bez przypraw.Postanowiłem zaatakować problem metodami ścisłymi,jak mawiał Kerebron Emtadrata.Jako że nie władam językiem zamorskim,ściągnąłem Geeksa w wersji polskiej.I tu zaczęły się schody.W zasadzie nie ingerowałem w ustawienia,ograniczając się tylko do stawek.Wyłączyłem"potwierdz zakład",sprawdziłem "nieaktywne narzędzia"-nie ma.Mimo tego Geeks po prostu nie działa!!
Co czynić?
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Novice
|
ale co Ci nie dziala? program sie nie otwiera? nie wystawia zakladow?
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Novice
|
Już po problemie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Novice
|
a tak dokładniej jestem tu nowiusieńki i nawet nie mam pojęcia, czy to co tu piszę pojawi się we właściwym miejscu, o właściwym czasie.
Krótko pisząc - mój pierwszy post jest pisany na próbę PS próba się powiodła. Za niedługo opiszę, co dokładnie mnie tu sprowadza. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Novice
|
Zainstalowałem sobie gdzieś przed wakacjami wersję AGTpro_1.1k i wszystko było super, pięknie, aż do dnia dzisiejszego, kiedy to próbowałem się zalogować do 'zabawki' a tu jakież było moje zdziwienie
gdy zobaczyłem, że program ani myśli się uruchomić podobnie jak i inny, przydatny programik do robienia zrzutów ekranu, którego sobie musiałem ponownie zainstalować, co zakończyło się sukcesem, więc to samo zrobiłem w przypadku Geeks toy'a, a tu klapa Ilekroć kliknę w ikonę AGT, to wyskakuje komunikat tejże treści: "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu." ...a tuż po zainstalowaniu pojawia się nagłówek okna z napisem: "checking for data update" czyli standardowo jak zawsze, kiedy jeszcze wszystko działało jak trzeba, jednak znika po chwili, a program nie daje znaku życia. Czasem też wyskakiwała przy tej okazji informacja ze strony systemu - coś o blokowaniu danego elementu, gdzie były do wyboru trzy przyciski: zablokuj, odblokuj, zapytaj później... czy jakieś takie, no i wciskałem ten, który miał mi dany program NIE BLOKOWAĆ, ale to nadal nie skutkowało mam tylko ten komunikat od systemu, który nie może uzyskać dostępu...RATUNKUUUU...
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Virgin
|
Witam!
Próbuję znaleźć łatwy sposób na wzbogacenie się... I ciągle szukam !
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Novice
|
Quote:
http://www.green-trading.pl/ |
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Virgin
|
Witam wszystkich jako początkujący w społeczności GT.Pytania na pewno się pojawią.....
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Virgin
|
wychodza nowe uaktualnienia prg. czy trzeba prg. odinstalowywac i na nowo instalka?
wiadomo odkrywane sa jakies nowe dziury w prg. czy wiec koniecznie trzeba instalowac nowa wersje zawsze? |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Virgin
|
|
|
|