Results 1 to 10 of 10

Thread: Üdvözlet:)

 1. #1
  Virgin
  Join Date
  Apr 2011
  Posts
  1
  Thanks: 0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default Üdvözlet:)

  Sziasztok!

  Most regisztráltam az oldalon. Örülök,hogy végre magyar nyelven is elérhető!
  Annyi kérdésem lenne így elsőre ,hogyan tudok belépni a Geeks toy-ra mert eddig nem sikerült.
  Ezt használtam már egy ideje de eddig nem kellett a fórumra regisztrálni.
  Ide sikerült regisztrálni de a G toy oldalt még mindig nem tudom megnyitni!
  Tudna nekem valaki segíteni mi lehet a probléma?

  Előre is köszönöm!

 2. #2
  Novice
  Join Date
  Jan 2011
  Posts
  9
  Thanks: 19
  Thanked 3 Times in 2 Posts

  Default

  szia Olivera!

  a toys-ba a betfair user neveddel és jelszavadal tudsz belépni.

  üdv

 3. #3
  Virgin Belamyca's Avatar
  Join Date
  Jan 2012
  Location
  Hungary
  Posts
  1
  Thanks: 1
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Default Interjú Mr. Geek-kel

  Interjú Mr. Geek-kel

  A Geeks Toy program használatához regisztrálni kell a fórumon. Természetesen másik felhasználó névvel és jelszóval, mint a Betfair vagy Betdaq irodában.

  Már elérhető a Betdaq verzió is, tehát a Geeks Toy fórumon két fiókod is lehet, egy Betfair és egy Betdaq külön felhasználó névvel.

  http://www.geekstoy.com/forum/register.php

  http://www.geekstoy.com/forum/showth...5805#post75805

  A magas látogatottságú tenisz kereskedelmi blog interjút készített Mr. Geek-kel, a Geeks Toy szoftver alkotójával. Az alábbiakban ezt olvashatod, kivonatosan, két részben, az aktualitásoknak megfelelően.

  Interjú Mr. Geek-kel első rész

  Készítette: The Sultan http://www.blogger.com/profile/02140516209351254652

  http://centrecourttrading.blogspot.c...with-geek.html

  Mindenki, aki kereskedik a Sportfogadó Tőzsdén, ismeri a Geeks Toy programot, az egyenlőre ingyenes kereskedelmi szoftvert. A szoftver minden felhasználó részére lehetővé teszi, hogy a személyre szabható felülettel profi módon kereskedjen a létra interfészen. De nem sokat tudni magáról az emberről, Mr. Geekről, aki mögött ez a rengeteg munka áll. Mint felhasználó kíváncsi voltam a dolgokra, és egy csésze tea, valamint narancslé mellett beszélgetésre invitáltam Mr. Geek-et.

  Említetted a fórumon, hogy korábban nem érdeklődtél a sport iránt. Mi vezetett a sportkereskedelem világába?

  Áhh, nincs ebben semmi titok. Önmagában a sport nem érdekelt igazán. Néztem a Futball Világbajnokságot és az Europa Bajnokságot, de ezt inkább nemzeti büszkeségből tettem és sör mellett. Nem érdeklődtem egész évben folyamatosan a játék iránt. Egy másik projektet kutatva 2007 elején rábukkantam a Betfair –re, amikor a kutatásom a részét képező cikket olvastam. Ez a cikk kereskedési szoftverről szólt. A többi már történelem.

  Ténylegesen kereskedsz-e és ha igen, mely piacokon, valamint használod-e a Toy-t?

  Csak a lóversenypiacokon kerekedem, elsősorban verseny közben, néhány alkalommal verseny előtt. És természetesen használom a Toy-t. A jövedelmező kereskedelmekre 2009 közepéig kellett várnom. A munka mellett nagyon kevés időt tudok rászánni a kereskedelemre. Ezekben a napokban is inkább az új jelentős változtatásokat, a stabilitást tesztelem a programon.

  Milyen a technológia, a számítógépes háttér?

  Programozó oktató vagyok, pusztán kedvtelésből vezettem egy számítógépes tanfolyamot 1995-ig. Az egyetemen informatikai mérnöki diplomát szereztem 1996-ban. A technikai képességeimet kihasználva pályafutásomat az autóiparban kezdtem 1998-ban. Cégem egyik leányvállalatának informatikai vezetője lettem 2002-ben. Saját cégemet 2003-ban hoztam létre, testre szabható szoftvereket készítek az autóipar számára.

  Mióta létezik a Toy, és mennyi ideig tartott, amíg elkészült?

  2007 augusztusában kezdtem el írni a szoftvert, az első teszt verzió 2009 októberében indult. Bár tudtam, hogy nincs teljesen kész, és a felhasználók igénye szerint tovább kell fejleszteni, illetve hozzáadni az új funkciókat.

  Mint a legtöbb ember, én is laikus vagyok a számítástechnika és a programozás területén. Érdeklődöm, hogyan működik a folyamat, az alkotás a Betfair felületen, és a termékforgalmazás?

  A Betfair felület a dolgok könnyebbik része, mert nagyon jó programfejlesztőik vannak. Az API hozzáférés miatt díjat kell fizetni, és majd ha a program megfelel a minősítési követelményeknek, akkor kerülhet forgalomba. Ami a termék marketinget illeti, a minimális követelmény egy terméknél a jó felhasználói kézikönyv, néhány bevezető videó, és felhasználói támogatás további segítséggel a fórumon.

  Hogy őszinte legyek, nagyon kevés az aktív marketing / reklám a Toy-al kapcsolatban! Ha bármilyen terméknek kiváló az ár/értéke, a szájról szájra terjedő reklám jelentéktelen, ez még nagyon kevés.

  Körülbelül mennyi munkaidőt vesz igénybe a Toy?

  Túl sokat.

  Miért ingyenes még mindig a Toy?

  Őrültség, ez lehetne az egyetlen válasz. Ha üzleti vonalon közelíteném meg a dolgokat és fizetni kellene érte, akkor kérdem én, hol itt a móka? Komolyra fordítva a szót, nagyon jól fizetett munkám van főállásban. Ha csak ebben az iparágban dolgoznék (üzleti szoftverépítés) az ebből származó jövedelem nem tartana el.

  Megjelent a Toy új verziója a Betdaq irodában.

  Igen, az első kiadást már augusztus óta tesztelték profi játékosok. A Betdaq jóváhagyása után a tervezett indítási időpontnak megfelelően letölthető a szoftver a Betdaq piacokra is.

  A fórumot tekintve a sport kereskedelem iránt érdeklődők számára a legjobb információs forrás az interneten, és rendkívül barátságos hely. Meg voltál lepődve, mikor ez nyilvánvalóan beigazolódott?

  Nem igazán. A fórum alapító tagjai főleg profi kereskedők, velük együtt hoztuk létre a szabályokat tanulva a múlt hibáiból, hogy ugyanazok a hibák még egyszer ne forduljanak elő. Azt hiszem az a legfontosabb összetevője a sikernek - teljesen ingyenesen, spam és reklámmentesen tartani a fórumot. Valamint hagyni, hogy a közösség fontos szerepet játsszon.

  Mit tartasz értéknek a Toy-ban - esetleg van-e valami csalódottság benned?

  Azt hiszem a legnagyobb dolog, olvasni a dicséreteket, elismeréseket a virtuális térben. A programozást én a művészethez hasonlítom. Ezért jó érzés olvasni a kritikusok, felhasználók írásait, amelyek nagyra értékelik a munkámat.

  http://community.betfair.com/general...ading-software

  Amiben csalódott vagyok, ez a trófea a Betfairt illeti, bár nem mondom, miért.

  Mik a jövőbeli tervek a Toy programmal?

  Igazából nincsenek különösebb tervek. Megjelent a legújabb változat néhány új funkcióval, ezután rövid hibajavítás. Majd elmegyek néhány jól megérdemelt szabadnapra, valamint tovább folytatom a másik projektet, amin dolgozom.

  p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

 4. The Following User Says Thank You to Belamyca For This Useful Post:
  miklos7303 (14th March 2012)
 5. #4
  Virgin
  Join Date
  Jan 2012
  Posts
  3
  Thanks: 0
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Üdvözlet mindenkinek,
  Új vagyok a fórumon bár a toyt használom egy ideje.
  Angol és Ír lóversenyekben vagyok érdekelt.
  Érdeklődéssel olvastam a fórumot és sok hasznos információra találtam.
  A környezetemben nincs senki aki kereskedik a betfairen és sokszor jó lenne
  megvitatni a felmerülő kérdéseket stb., ezért is regisztráltam a fórumba.
  Sajnos kevés a szabadidőm, nem a betfairen keresem a betevőt (még!) de remélem jó úton haladok.

  Mégeygszer üdv mindenkinek és sikeres kereskedést.

 6. #5
  Virgin
  Join Date
  Nov 2012
  Posts
  1
  Thanks: 0
  Thanked 1 Time in 1 Post

  Default

  Sziasztok!

  Sajnos valamiért egyáltalán nem tudok belépni se a geekstoyba se a program felületén a fórumba. Utóbbinál semmi sem történik, beírom a szükséges adatokat de semmi (Böngészőben be tudok lépni).A geekstoyhoz ugyebár a betfair account kell,ezt használom de mégis azt a hibaüzenetet kapom hogy rossz felhasználónév vagy jelszó! Valakinek van valami ötlete szivesen venném ha leírná én már mindenhogy próbálkoztam

 7. The Following User Says Thank You to dnbdjchris For This Useful Post:
  miklos7303 (22nd November 2012)
 8. #6
  Member miklos7303's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Anywhere
  Posts
  32
  Thanks: 94
  Thanked 7 Times in 6 Posts

  Default Account probléma

  Szia.
  Milyen országból szeretnél belépni?Bizonyos országokban EU-n belül is nem engedélyezett a BF Exchange csak mint fogadóiroda.Automatikus IP alapú azonosítás alapján nem enged be.Pl:ellenőrizd az adataid hol nyitottad,illetve érvényes e az előfizetésed??
  Quote Originally Posted by dnbdjchris View Post
  Sziasztok!

  Sajnos valamiért egyáltalán nem tudok belépni se a geekstoyba se a program felületén a fórumba. Utóbbinál semmi sem történik, beírom a szükséges adatokat de semmi (Böngészőben be tudok lépni).A geekstoyhoz ugyebár a betfair account kell,ezt használom de mégis azt a hibaüzenetet kapom hogy rossz felhasználónév vagy jelszó! Valakinek van valami ötlete szivesen venném ha leírná én már mindenhogy próbálkoztam

 9. #7
  Virgin pacsi's Avatar
  Join Date
  Dec 2010
  Posts
  4
  Thanks: 5
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default 01 január , 01 február

  Sziasztok !
  Csak néhány napja használom az AGT progit . Ti találkoztatok hasonló problémával a "Soccer - Fixtures" almenüben ? Minden dátum "01 február" vagy
  "01 január". Köszi.
  Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	2013-02-12_AGT_bug.jpg 
Views:	213 
Size:	31.4 KB 
ID:	1317  

 10. #8
  Novice
  Join Date
  Feb 2010
  Location
  Csávoly
  Posts
  15
  Thanks: 3
  Thanked 4 Times in 2 Posts

  Default Hali

  Én 3 éve használom, de a probléma nálam is fenn áll. Mondjuk nem is nagyon próbáltam megoldani, de ha valaki tudja engem is érdekelne. Én úgy szoktam a mai meccseket, hogy Soccer/Coupons.

 11. #9
  Virgin pacsi's Avatar
  Join Date
  Dec 2010
  Posts
  4
  Thanks: 5
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Köszi !

  Érdekes , hogy csak a focinál . A többinél korrekt a dátum .

 12. #10
  Virgin pacsi's Avatar
  Join Date
  Dec 2010
  Posts
  4
  Thanks: 5
  Thanked 0 Times in 0 Posts

  Default

  Ha a területi beállításokat angolra váltom akkor jó !

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTubeBetfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill