Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 120

Thread: witam

  1. #81
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by paczek View Post
    no i po co się kolego nie elegancko zachowujesz..... jak widzisz kończąc post wystawiłem buziuchne uśmiechniętą czyli nie mniej nie więcej tylko troche szyderczo poszedłem do postów wystawionych wyżej czyli właśnie narzekania.

    No ale intencje piszącego nie zawsze zostają odebrane we właściwy sposób.

    Pozdrawiam mimo tego że i tak właściwie możesz uznać to za bzdurę.

    I Ty masz mnie uczyc elegancji ?

    Wchodzisz na forum i walisz post Nr1...

    Quote Originally Posted by paczek View Post
    Witam , coraz wiecej wymagają , pisanie postów itd....., kiedy wkońcu betfair udostepni podobne narzędzie .
    A potem czytam "porady" innych "kolegow" z forum jak to puszczenie jakiegos posta odblokuje The Toy i mozna dalej spokojnie przez 8 godzin pohandlowac....rzeczywiscie BARDZO eleganckie zachowania w stosunku do TG ktory darmowo udostepnia zabawke handlowcom...



    Co do Twoich intencji i jak je odebralem....

    Moze odebralbym inaczej gdyby ta buziuchna uśmiechnięta byla umieszczona w innym miejscu, tym razem usmiechnalem sie na mysl o Betfair i podobnym narzedziu "made by betfair"

    Elegancko by bylo gdyby Twoj 1szy post zawieral minimum informacji o tym kim jestes, jak tu trafiles etc....po prostu tak jak w normalnym zyciu ludzie sie sobie przedstawiaja....

    albo np w Testimonials...po prostu tak od siebie podziekowac The Geek'owi za mozliwosc korzystania z "zabawki"

  2. #82
    Virgin
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3
    Thanks: 0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default witam

    witam

    Trzeba post napisac.

    Przez dwa lata z hakiem korzystalem ze slowackiego BF explorer.
    Kiedys przypadkiem trafilem na GT ale wiadomo jak to jest z przyzwyczajeniami, bf mi dzialal, niezle go znalem.
    I pewnie by tak zostalo, gdyby nie dzien, w ktorym proba porannego logowania nie powiodla sie.Szybki mail do administratora doczekal sie rownie szybkiej odpowiedzi "chyba mi serwer padl".Do poludnia brak mozliwosci logowania i kompletne zero informacji.
    Uzalenienie kazalo szukac innego rozwiazania i zainstalowalem GT.
    Kilka kolejnych godzin na forach plus lektura swietnych pdf'ow skutkowaly odinstalowaniem BF explorera i przesiadke na geek'a.
    Prawde mowiac zachowanie sprzedawcy bf'a dziwi, co miesiac oplacany abonament - facet powinien stawac na glowie zeby dopiescic klienta.
    pozdr
    funk

  3. The Following User Says Thank You to funkacid For This Useful Post:
    rockaren (22nd March 2011)
  4. #83
    Virgin
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Witam wszystkich! Postanowiłem zobaczyć czym się tą giełdę je Znalazłem dobre sztućce i mam jedynie nadzieję się nie zatruć

  5. #84
    Virgin
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Pytanko

    Witam
    Mam pytanko odnośnie geeks toy.
    Znajomek mówił mi, że od wczoraj program ponownie miał być darmowy przez jakiś czas.
    Czy może ktoś to potwierdzić. Ponieważ nie mogę wejść do programu tylko się zalogować na forum, mam pytanko czy program jest już darmowy czy zostałem źle poinformowany.

  6. #85
    Novice
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    9
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Program jest już darmowy (z wyjątkiem pewnie jeszcze kilku tygodni w roku, kiedy trzeba wpłacić dotację), ale w nowej wersji warunkiem koniecznym do korzystania z Geeksa jest założenie konta na forum. Nick z forum trzeba podać tylko przy pierwszym logowaniu.
    Pozdro i powodzenia

  7. #86
    Novice
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5
    Thanks: 3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    witam wszystkich

  8. #87
    Novice
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cześć

    na razie się przyglądam?

  9. #88
    Novice
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5
    Thanks: 3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    pytanko, uczyłem się tradingu bawiąc małymi stawkami normalnie ze stronki, teraz chciałbym trochę na poważniej, wykorzystując ten program niestety nie wiem nic o ustawieniach ułatwiających szybką sprzedaż all greena, proszę o kilka wskazówek, pozdrawiam

  10. #89
    Member SiberianHuskey's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    43
    Thanks: 40
    Thanked 40 Times in 19 Posts

    Default

    Tu masz całą instrukcję obsługi w jednym miejscu : http://www.box.net/shared/y9uprkdz18 . Musisz próbować samemu albo zadać bardziej szczegółowe pytanie

    pozdro

  11. The Following User Says Thank You to SiberianHuskey For This Useful Post:
    Junior1000 (4th May 2011)
  12. #90
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Dokladnie tak jak SiberianHusk napisal, bardziej szczegolowe pytanie o co chodzi i z pewnoscia bedzie latwiej pomagac...

    byc moze chodzi o Tick Offset ? zobacz na zalaczonym obrazku...wybierasz sobie ile tickow chcesz zarobic i pamietaj o tym ze click na tekst Ticks Full Hedged powoduje zmiane opcji...potestuj i bedziesz wiedzial o co chodzi....masz przeciez najnowsza (???) wersje Toy'a wiec mozesz testowac nie ryzykujac kasy....



    powodzenia !

    Quote Originally Posted by Junior1000 View Post
    pytanko, uczyłem się tradingu bawiąc małymi stawkami normalnie ze stronki, teraz chciałbym trochę na poważniej, wykorzystując ten program niestety nie wiem nic o ustawieniach ułatwiających szybką sprzedaż all greena, proszę o kilka wskazówek, pozdrawiam

  13. #91
    Novice
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5
    Thanks: 3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    chodzi mi generalnie o to, że dla przykładu zakupiłem back po kursie 2.00 za przykładowo 10 i kurs ten spadł do np 1.92 i chcę go sprzedać to jak to zrobić aby zarobek green był równy na wszystkich rynkach bez nerwowego wyliczania ile muszę dodać do 10 aby to zrobić? wersję mam niby najnowszą ale prawdopodobnie coś namieszałem już w ustawieniach bo wygląda to tak:Click image for larger version. 

Name:	st.jpg 
Views:	144 
Size:	32.5 KB 
ID:	642

    czyli nie ma Staking&Tools


    Nie wiem też w jaki sposób mogę trenować bezgotówkowo, jestem wdzięczny za wyrozumiałość i wszelką pomoc, pozdrawiam

  14. #92
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Trening nalezy wybrac przy logowaniu, zobacz na zalaczonym obrazku...

    http://www.geekstoy.com/forum/showpo...69&postcount=2


  15. The Following User Says Thank You to rockaren For This Useful Post:
    Junior1000 (4th May 2011)
  16. #93
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    A teraz specjalnie dla ciebie...{a moze komus innemu tez sie przyda}

    jeszcze gorace video..nagrane przed chwila korzystajac z training mode, hedged tick offset etc....

    pokazuje rowniez jak zrobic aby Staking & Tools zrobilo sie widoczne = right mouse click.

    polecam ogladanie w wersji HD


  17. The Following User Says Thank You to rockaren For This Useful Post:
    Junior1000 (4th May 2011)
  18. #94
    Member SiberianHuskey's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    43
    Thanks: 40
    Thanked 40 Times in 19 Posts

    Default

    @ Rockaren - your language skills still amaze me

  19. The Following User Says Thank You to SiberianHuskey For This Useful Post:
    rockaren (5th May 2011)
  20. #95
    Member SiberianHuskey's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    43
    Thanks: 40
    Thanked 40 Times in 19 Posts

    Default

    @ Junior1000 - tak jak napisał rockaren, przejdź na training mode i spokojnie ucz się programu tam. Nawet gra małymi stawkami, "w realu" będzie powodowała niepotrzebne emocje i błędy, które można wyeliminować poznając GT.

    Ja już od roku używam "zabawkę" i zawsze kiedy wydaje mi się, że już umiem wszystko, odkrywam coś nowego . Albo Geek wypuszcza nową wersję, starając się sprostać postulatom traderów handlujących przecież na różnych rynkach, w różnych dyscyplinach - inne potrzeby mają handlujący na konikach a inne specjaliści od tenisa czy piłki nożnej. Geek pracuje ciągle nad ulepszeniami i poprawia swój program i to cały czas za friko Kiedyś Bill Gates też za darmo dodawał swoje windowsy do komputerów, no i całkiem dobrze na tym wyszedł . Geek pewnie też ma jakiś plan marketingowy, ale na razie tradujemy za darmo.

    Swoją drogą ciężko tu nie wspomnieć o tym naszym polskim forum, gdzie mało jest wdzięczności dla Geek'a za to, iż dał nam do rąk tak wspaniałe narzędzie ZA DARMO. Przykro czytać jak rodacy narzekają na "wymagania" Geek'a odnośnie udzielania się na forum czy też dotacji kilka razy do roku. Jesteśmy narodem wiecznie niezadowolonych ludzi, ale mam nadzieję, że to się zmieni - przynajmniej na tym forum.

    Pamiętajcie, że GT nie będzie darmowe wiecznie. Ale dokąd jest, korzystajcie z tego i nie narzekajcie. W mojej opinii, jest to najlepszy program tego typu dostępny na rynku. Korzystałem już z Bet Devil i Bet Trader i muszę przyznać, że GT podoba mi się najbardziej. A największą zaletą jest to forum. Kopalnia wiedzy o tradingu i jeżeli ktoś ma chęci aby się uczyć, może sobie zaoszczędzić wielu frustracji.

    Powodzenia dla wszystkich i miłego tradingu.

  21. The Following User Says Thank You to SiberianHuskey For This Useful Post:
    rockaren (5th May 2011)
  22. #96
    Novice
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5
    Thanks: 3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    chciałbym się jeszcze upewnić, czy ta wersja to jest ta najnowsza?


    http://geekstoy.co.uk/AGT_Pro_1.1e.msi


    juz widzę ze nie 1.1f jest nowsza

  23. #97
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Junior1000 View Post
    chciałbym się jeszcze upewnić, czy ta wersja to jest ta najnowsza?


    http://geekstoy.co.uk/AGT_Pro_1.1e.msi

    hmm...najnowsza wersja to 1.1f....a ty podales link do 1.1e....right ?

    Najnowsza wersja jest tutaj:

    http://www.geekstoy.com/forum/showth...2234#post52234

    http://geekstoy.co.uk/AGT_Pro_1.1f.msi

    Zawsze warto sprawdzic co jest napisane w sekcji: Announcements

  24. #98
    Novice
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5
    Thanks: 3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    teraz to ja juz jestem w ogródku .... dziękować

  25. #99
    Novice
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    9
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Z tego co się orientuję, to wersja 1.1f jest tylko do gry demo.

  26. #100
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Kiepsko sie orientujesz...juz tyle bylo na ten temat napisane

    a wystarczy spojrzec pare postow wyzej.....post #92


    Quote Originally Posted by a_kulesza View Post
    Z tego co się orientuję, to wersja 1.1f jest tylko do gry demo.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill