Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 60 of 120

Thread: witam

  1. #41
    Novice dobiarz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    11
    Thanks: 2
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Default

    Witam
    Kilka dni temu skończyła mi sie subskrypcja na Betraider Nickolution. W związku z czym szybko przerzuciłem się na obserwowany juz wcześniej GT.
    Na począku przytłaczała mnie mnogość opcji, ustawień w większości dotyczyących wyglądu interface-u, ale po kilku godzinach oswajania się z programem dostrzegłem jego zalety i plusy.
    Uważam że świetnym pomysłem są wbudowane gotowe layout-y naśladujące inne aplikacje komercyjne Świetna spraw
    Oczywiście ja ustawiłem sobie Layout Bet Rider
    Pozdrawiam wszystkich bawiących się tradingiem.
    PS. Pewnie wiecie jak to zrobić, ale jeśli denerwuje was okienko wyskakujące przed wystawiniem lub przyjęciem zakładu(okienku ze stawką , kursem i ewentualnym zobowiązaniem) To należu odznaczyc opcje CONFIRM BETS w right clic menu na głównym pasku GT.

  2. #42
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Witaj na forum i powodzenia w handlu na rynkach Betfair.

    Szczerze mowiac spodziewamy sie ze dolaczy do nas sporo klientow ST kiedy im sie skonczy subskrypcja i coraz wiecej traderow przekona sie ze to co darmowe tez moze byc dobre a moze pod wieloma wzgledami jeszcze lepsze niz to za co placiles

    pozdrawiam....

  3. #43
    Virgin
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    witam

    sciagnalem ten program i uzywam go pierwszy raz. Loguje sie danymi z betfair i najpierw wyskakuje ten napis "As this is your first time using the software, you need to complete the below validation process with Betfair"

    klikam ok i pod logowaniem jest

    "First time user? Please complete the below process. Then sign in again"

    dalej nic, wiec o co chodzi?

  4. #44
    Virgin
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dlaczego w opisie geeksa jest pokaza ne że jest opcja stop loss a w programie niemam ?

  5. #45
    Virgin
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by sans View Post
    witam

    sciagnalem ten program i uzywam go pierwszy raz. Loguje sie danymi z betfair i najpierw wyskakuje ten napis "As this is your first time using the software, you need to complete the below validation process with Betfair"

    klikam ok i pod logowaniem jest

    "First time user? Please complete the below process. Then sign in again"

    dalej nic, wiec o co chodzi?
    Mam ten sam problem, nie mogę się zalogować, co należy zrobić aby przejśc dalej??

  6. #46
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Witam
    Jak dodawać obrazki do wiadomości ??

  7. #47
    Virgin
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    jak w geeks ustawić żeby do hedgowania dobierało automatycznie stawki bo muszę po pięć razy klikać dopiero mi wyskakuje zysk?

  8. #48
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by qb11 View Post
    jak w geeks ustawić żeby do hedgowania dobierało automatycznie stawki bo muszę po pięć razy klikać dopiero mi wyskakuje zysk?
    Prawde mowiac nie mam pojecia w czym jest problem. Wystarczy przeciez back/lay a potem jeden click i jest hedge. Tak jak np jest to widoczne na obrazku...


    dodam ze nalezy kliknac w dowolnie wybranym miejscu w kolumnie z zielonymi/czerwonymi cyferkami

    http://toytrader.blogspot.com/2010/03/very-strange-api.html


    Last edited by rockaren; 18th March 2010 at 06:21 PM.

  9. #49
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Czy mógłby ktoś wytłumaczyć na czym polega opcja fill or kill i tick offset ?

  10. #50
    Virgin
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Witam

    Zaczełem od niedawna przygode z geeks toy świetny program gratuluje
    Chciałem sie dowiedzieć czy można w geeks toy otworzyc kilka meczy na raz w roznych okienkach?
    a nie pojedynczo kazdy mecz?

  11. #51
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Myszak View Post
    Witam

    Zaczełem od niedawna przygode z geeks toy świetny program gratuluje
    Chciałem sie dowiedzieć czy można w geeks toy otworzyc kilka meczy na raz w roznych okienkach?
    a nie pojedynczo kazdy mecz?
    Oczywiscie ze mozna i miedzy innymi na tym polega ta "swietnosc" The Toy

    Tutaj mozesz zobaczyc jak to wyglada,,,,,

    http://toytrader.blogspot.com/2010/03/tennis-tennis-tennis.html

    Mam nadzieje ze dokladnie cos takiego miales na mysli ?

  12. #52
    Virgin
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default wyłacznie standartowego Back i Lay

    Witam wszystkich serdecznie,

    Mam takie pytanie...
    Czy jest możliwe wyłączenie gdzieś w menu GeeksToy, ustawień standardowych Back i Lay.
    Chodzi mi o to czy jest taka możliwość aby podczas jakiegoś meczu jednocześnie mieć do zaakceptowania kursy meczy Back i Lay , ale tak aby Lay było wyższe niż Back.
    Wiem ,że jest to nie za bardzo logiczne i przynoszące straty , ale podczas obstawiania np. w meczu tenisowym na live gdzie sytuacja zmienia się bardzo szybko i dynamicznie, na kasowanie i wpisywanie nowych wartości na Back lub Lay nie ma czasu i wprawie jest to niemożliwe aby nadążyć za zmianami kursów.
    A tak można było by mięć do zaakceptowania albo Back albo Lay po kursach live i oczywiście mówię o tym samym graczu.
    Nie wiem czy w miarę jasno to wytłumaczyłem o co mi chodzi , ale starałem sie jak mogłem ...
    A może jest jakiś inny sposób aby to ominąć o którym nie wiem...

    Pozdrawiam

    Andrzej z Krakowa

  13. #53
    Forum Guru rockaren's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    LunaPark
    Posts
    1,503
    Thanks: 522
    Thanked 597 Times in 361 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Gonzo View Post
    Witam wszystkich serdecznie,

    Mam takie pytanie...
    Czy jest możliwe wyłączenie gdzieś w menu GeeksToy, ustawień standardowych Back i Lay.
    Chodzi mi o to czy jest taka możliwość aby podczas jakiegoś meczu jednocześnie mieć do zaakceptowania kursy meczy Back i Lay , ale tak aby Lay było wyższe niż Back.
    Wiem ,że jest to nie za bardzo logiczne i przynoszące straty , ale podczas obstawiania np. w meczu tenisowym na live gdzie sytuacja zmienia się bardzo szybko i dynamicznie, na kasowanie i wpisywanie nowych wartości na Back lub Lay nie ma czasu i wprawie jest to niemożliwe aby nadążyć za zmianami kursów.
    A tak można było by mięć do zaakceptowania albo Back albo Lay po kursach live i oczywiście mówię o tym samym graczu.
    Nie wiem czy w miarę jasno to wytłumaczyłem o co mi chodzi , ale starałem sie jak mogłem ...
    A może jest jakiś inny sposób aby to ominąć o którym nie wiem...

    Pozdrawiam

    Andrzej z Krakowa

    Witam,

    z checia bym pomogl ale musze przyznac ze nie bardzo wiem o co chodzi. Moze jestem zbyt zmeczony w tej chwili aby zrozumiec w czym problem


    pozdrawiam

  14. #54
    Virgin
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default zakład na żywo ...pytanie

    Witam,

    Jak ustawić w GT opcję w ustawieniach tak aby zakład , który nie został zawarty przed rozpoczęciem meczu automatycznie był zakładem do zawarcia tuz po rozpoczęciu meczu.

    Pozdrawiam
    Andrzej

  15. #55
    Novice
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    11
    Thanks: 6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Gonzo View Post
    Witam,

    Jak ustawić w GT opcję w ustawieniach tak aby zakład , który nie został zawarty przed rozpoczęciem meczu automatycznie był zakładem do zawarcia tuz po rozpoczęciu meczu.

    Pozdrawiam
    Andrzej
    Jeśli masz otwarty jakiś rynek to ppm w górnej części okna ->advanced betting ->default bet persistence -> keep
    albo( to już nie automatycznie ) w okienku unmatched bets klikasz na zielony kwadracik, żeby pokazało sie tam "k" i zatwierdzasz ptaszkiem obok

    pozdrawiam

  16. #56
    Virgin
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Wielkie dzięki !!!

  17. #57
    Virgin
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Witam

    chciałem sie dowiedziec czy w geeks toy jest mozliwosc sprawdzenia ile kasy zostało do przyjecia mojego zakładu

    Np na back jest w koszyku 200 jak postawie swoje 20 to zostanie przyjete po tych 200 ale ludzie caly czas handluja i zawartosc koszyka sie zmienia czy mozna sprawdzic ile jeszcze zostalo do przyjecia mojego zakładu?
    troche zamieszałem z tym pytaniem ale mam nadzieje ze ktos wie o co mi chodzi?

  18. #58
    Virgin
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Witam,

    panowie do czego służy narzędzie "fill or kill" ? Mógłby mi ktoś bliżej wytłumaczyć działanie tego narzędzia ?

  19. #59
    Novice
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    11
    Thanks: 6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Myszak View Post
    Witam

    chciałem sie dowiedziec czy w geeks toy jest mozliwosc sprawdzenia ile kasy zostało do przyjecia mojego zakładu

    Np na back jest w koszyku 200 jak postawie swoje 20 to zostanie przyjete po tych 200 ale ludzie caly czas handluja i zawartosc koszyka sie zmienia czy mozna sprawdzic ile jeszcze zostalo do przyjecia mojego zakładu?
    troche zamieszałem z tym pytaniem ale mam nadzieje ze ktos wie o co mi chodzi?
    Niestety ja czegoś takiego nie znalazłem
    Z grubsza można się orientować po ilości przyjętych pieniędzy.
    Pozdrawiam

  20. #60
    Novice
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    11
    Thanks: 6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by paxemx View Post
    Witam,

    panowie do czego służy narzędzie "fill or kill" ? Mógłby mi ktoś bliżej wytłumaczyć działanie tego narzędzia ?
    Ustawiasz czas po którym zakład zostaje anulowany ( jeśli nie został przyjęty).
    Pozdrawiam

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill