Results 1 to 6 of 6

Thread: Geekstoy version where one click bet work

  1. #1
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Geekstoy version where one click bet work

    Anyone can help me to download the last version where one click bet work ?
    Always work good on my version 1.4p but now dont work and too dont work on beta version 1.5b

  2. #2
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    400
    Thanks: 121
    Thanked 74 Times in 57 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Winnerland View Post
    Anyone can help me to download the last version where one click bet work ?
    Always work good on my version 1.4p but now dont work and too dont work on beta version 1.5b
    Right click on GT main window -> " Open Settings Folder" . Delete all files from there, after that uninstall GT and install again. Should work.

  3. #3
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    What stable version need to download after i delete files on folder and uninstall GT ?

  4. #4
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    What is the name of xml file in Setting Folder to set one click bets ?

  5. #5
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    400
    Thanks: 121
    Thanked 74 Times in 57 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Winnerland View Post
    What stable version need to download after i delete files on folder and uninstall GT ?
    Use latest version, 1.5b.

    Quote Originally Posted by Winnerland View Post
    What is the name of xml file in Setting Folder to set one click bets ?
    "ApplicationOptions"

  6. #6
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    13
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Bog View Post
    Use latest version, 1.5b.



    "ApplicationOptions"
    i Try to use version 1.5b but don't work and don't know what's the reason

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill