Results 1 to 9 of 9

Thread: Grid/Ladder problems

Hybrid View

  1. #1
    Novice
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    5
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Grid/Ladder problems

    I am a new user and messing about in the training mode.

    I can open various markets from the market navigator (say all of the races at a particular meeting) and place bets using the ladder or the multi bet tool.

    If I go back to a market that I have previously opened but closed then either:
    a) neither the grid nor the ladder will open; or
    b) only the grid will open.

    This is even though I have a default to open both. Even if I click on "open ladder", nothing happens.

    Has anyone had similar problems? Maybe I am just missing something obvious.

    Thanks

    Dan

  2. #2
    Mr Poolside Caan Berry's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,270
    Thanks: 695
    Thanked 767 Times in 417 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Weird Dan View Post
    I am a new user and messing about in the training mode.

    I can open various markets from the market navigator (say all of the races at a particular meeting) and place bets using the ladder or the multi bet tool.

    If I go back to a market that I have previously opened but closed then either:
    a) neither the grid nor the ladder will open; or
    b) only the grid will open.

    This is even though I have a default to open both. Even if I click on "open ladder", nothing happens.

    Has anyone had similar problems? Maybe I am just missing something obvious.

    Thanks

    Dan
    Have you tried setting it as part of your profile?
    Edges are ten-a-penny, execution is everything

    Read My FULL-TIME Racing Traders Blog Here!!
    T F YouTube

  3. #3
    Novice
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    5
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks for the reply.

    I'm not sure how to do this? I have saved my profile (which has a default of opening both ladder & grid) but I still have the same problem, if I close a market then when I try to reopen it I cannot get the ladder. If I reload my saved profile the problem remains. This only seems to happen if I have used the multi bet tool on two or more markets.

    I will keep experimenting to see if I can figure it out.

  4. #4
    Novice
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    5
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    As a further update on this, I have rebooted my laptop and it is now connected to an external monitor.

    Bizarrely, I now have the opposite problem, the ladder will open when I reopen a closed market but not the grid. I can see the "Show Grid" option in the main menu bar but nothing happens if I select it.

  5. #5
    Mr Poolside Caan Berry's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,270
    Thanks: 695
    Thanked 767 Times in 417 Posts

    Default

    Since you mention the screens make a difference - it's not off the edge is it? You can choose the ladder/grid default open by right clicking on the market navigator. If I've understood your problem right.
    Edges are ten-a-penny, execution is everything

    Read My FULL-TIME Racing Traders Blog Here!!
    T F YouTube

  6. #6
    Novice
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    5
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Caan Berry View Post
    Since you mention the screens make a difference - it's not off the edge is it? You can choose the ladder/grid default open by right clicking on the market navigator. If I've understood your problem right.
    Yes, you've understood my problem I think - even if I change the ladder/grid default the problem persists. I think you are right, it is an issue with my display, just strange that I can see both ladder and grid to begin with but not when I reopen.

    I will play around with it a bit more, appreciate your input.

  7. #7
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    327
    Thanks: 67
    Thanked 57 Times in 42 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Weird Dan View Post
    I am a new user and messing about in the training mode.
    Make sure from time to time to make some bets with real money also, betfair could limit your account and you will see delays in the refreshing of the odds if you are only active in training mode.

    About your issue, I don't have it. Can you give more details, what Windows version you have, screen resolution, what version of GeeksToy do you use? 1.40 is the latest.

  8. #8
    Novice
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    5
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks Bog, I do use Betfair for matched betting and similar so should be ok.

    Windows version is 10 pro, screen res is 1600 x 900, Geeks Toy is 1.40

  9. #9
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    327
    Thanks: 67
    Thanked 57 Times in 42 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Weird Dan View Post
    Thanks Bog, I do use Betfair for matched betting and similar so should be ok.

    Windows version is 10 pro, screen res is 1600 x 900, Geeks Toy is 1.40
    Good, you have the latest version 1.4o - letter "o" (not 1.40 - I typed wrong my bad ). I also have 1600x900 screen res, only difference is that I use windows 7 64 bits. Have you tried to reinstall GT? If you do that you should also delete the AGeeksToy folder from C:\Users\All Users for an clean install. It will delete your saved profiles if you do that, but you can first save the profiles from main menu on GT - "open settings folder". After reinstall you should test first if you have same error, before copy back your profiles.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill