Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 60 of 112

Thread: Betfair - New version 1.4o released

  1. #41
    Forum Guru helplessone's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,150
    Thanks: 1,039
    Thanked 696 Times in 570 Posts

    Default

    what a fcuking shock: for 2 minutes I had a balance in the toy of -747, searched the error, some big-big losses, some open risk or bets or SP-bets, or account hacked? nothing.. after 2 minutes all turned back to normal. its impossible to have a negative balance! so what was it?

  2. #42
    Support Team The Geek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7,448
    Thanks: 325
    Thanked 7,697 Times in 2,127 Posts

    Default

    Best to ask Betfair that one. We simply display the balance from their API.

  3. The Following User Says Thank You to The Geek For This Useful Post:
    helplessone (30th October 2017)
  4. #43
    Veteran
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gotham City
    Posts
    142
    Thanks: 137
    Thanked 118 Times in 55 Posts

    Question Memory Consumption

    I have a problem, and it persists with different versions I have tried.

    Click image for larger version. 

Name:	geek memory.JPG 
Views:	80 
Size:	23.4 KB 
ID:	2340

    After running the geeks toy for couple of hours, memory consumption grows significantly and response time slows down..

    Also I keep seeing windows wait icon on the ladders.

    After the program restart, things go smoother .


    I have tried many versions of 1.4 betas , including the last 1.4o .. But all the same.

    Also tried with Streaming Api and traditional one.. No change there neither..

    (Core i7-6850 + Windows 10 64 bit + 16.0 gb ram )


    What can I do ?

  5. #44
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    34
    Thanks: 18
    Thanked 10 Times in 7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by 3virgul14 View Post
    I have a problem, and it persists with different versions I have tried.

    Click image for larger version. 

Name:	geek memory.JPG 
Views:	80 
Size:	23.4 KB 
ID:	2340

    After running the geeks toy for couple of hours, memory consumption grows significantly and response time slows down..

    Also I keep seeing windows wait icon on the ladders.

    After the program restart, things go smoother .


    I have tried many versions of 1.4 betas , including the last 1.4o .. But all the same.

    Also tried with Streaming Api and traditional one.. No change there neither..

    (Core i7-6850 + Windows 10 64 bit + 16.0 gb ram )


    What can I do ?
    memory consumption better with this version for me, but do get the windows wait icon on the ladders quite often when the market is more busy last few mins before a race? used to panic me thinking a crash was coming but all fine, nothing hangs

  6. #45
    Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    73
    Thanks: 0
    Thanked 11 Times in 8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by InvisibleLayer View Post
    memory consumption better with this version for me, but do get the windows wait icon on the ladders quite often when the market is more busy last few mins before a race? used to panic me thinking a crash was coming but all fine, nothing hangs
    I have the same problem.

  7. #46
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    345
    Thanks: 70
    Thanked 58 Times in 43 Posts

    Default

    The constant price freezing during live horse races it's from geeks toy, betfair or my computer? It's hard to trade live because of the freezing. Not all the time but when it' happens I can't do nothing... What should I do ---i have refresh rate at 0.20 ms and max 20-30 calls/second

    I'm thinking testing other trading softwares to see if it's the same. Does anyone use other software?

  8. #47
    Forum Guru lcredd's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,403
    Thanks: 3,040
    Thanked 1,261 Times in 651 Posts

    Default

    I have freezing issues too. I have gone back to 1.4n but it still freezes occasionally. It seems to be worse on Saturdays so maybe it's from Betfair.

  9. #48
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    345
    Thanks: 70
    Thanked 58 Times in 43 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lcredd View Post
    I have freezing issues too. I have gone back to 1.4n but it still freezes occasionally. It seems to be worse on Saturdays so maybe it's from Betfair.
    Thanx for quick reply. I had price freezing in previous versions also but I will try again 1.4n again. If it's from betfair, it's nothing we can do about it.... maybe The Geek will contact them about this issue

  10. #49
    Forum Guru lcredd's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,403
    Thanks: 3,040
    Thanked 1,261 Times in 651 Posts

    Default

    Price freezing is an absolute killer, it makes trading impossible.
    If it's coming from Betfair then at least it should be affecting everyone.

  11. #50
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    345
    Thanks: 70
    Thanked 58 Times in 43 Posts

    Default

    Yes, you are right, you can't do nothing in freezing time. This is why I'm wondering if traders that use other softwares for trading have this price freezing problem. I'm using only GT so I don't know. Now, I'm asking myself, if this is a general problem and it's from betfair side, why nobody talking about it?

    When the prices start to refresh again, it doesn't look like the whole market was affected so I don't know if all the traders are having this issue.

  12. #51
    Forum Guru lcredd's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,403
    Thanks: 3,040
    Thanked 1,261 Times in 651 Posts

    Default

    Yes it would be good to know where it's coming from. Betfair or Geek's Toy?

  13. #52
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    345
    Thanks: 70
    Thanked 58 Times in 43 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by lcredd View Post
    Yes it would be good to know where it's coming from. Betfair or Geek's Toy?
    I like Gt because I can customize it the way I like it, I don't want to use other software, but the price freezing it's really a problem. And it's here for some time, and still no explanation for it....

    Maybe Gt it's too fast for betfair servers and this is why the price freez

  14. #53
    Veteran
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gotham City
    Posts
    142
    Thanks: 137
    Thanked 118 Times in 55 Posts

    Default

    Yeah, the floor is Geek`s but seems very uninterested ?

  15. #54
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    61
    Thanks: 5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    ladder prices move very slow and api ping up to 1k sometimes.

  16. #55
    Novice
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    10
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I see my PC has picked up version 1.4 j.
    Didn't notice that.
    Anyway, the "j" version worked perfectly today.
    Enjoy.

  17. #56
    Novice
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I am getting lag again. I would like to blame my internet connection but everything else is fine. The last race was still going 12 seconds after the race was finished...needless to say that is problematic for me...............anyone else getting lag?

  18. #57
    Novice
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Seems if I go to sportsbook and watch the video of racing there is less lag...maybe coincidence I don't know

  19. #58
    Support Team The Geek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7,448
    Thanks: 325
    Thanked 7,697 Times in 2,127 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by 3virgul14 View Post
    Yeah, the floor is Geek`s but seems very uninterested ?
    Not uninterested, but believe it or not we do have actual lives outside of sitting behind a computer screen waiting for your every post.

    Also as this version has been stable for some time now we don't monitor this thread as often. Which also suggests this isn't a GT issue.

    Have fired off a query to Betfair for you all.

  20. The Following User Says Thank You to The Geek For This Useful Post:
    lcredd (6th November 2017)
  21. #59
    Novice
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Been using the Toy for 5 years and never had lag like this. Used to place bets instantly and 9 times out of 10 you could save your bets by quickly getting out.......Now the thing is slower than watching paint dry for me at least..........I opened oddschecker just now in under 2 seconds SL almost instantly.........Did you get a reply from Betfair because they have fixed nothing as far as I can see

  22. #60
    Support Team The Geek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7,448
    Thanks: 325
    Thanked 7,697 Times in 2,127 Posts

    Default

    From Betfair...

    We have had contact regarding this issue earlier today.

    We have raised it internally for investigation. We will be back in touch with some more information when received.


  23. The Following 2 Users Say Thank You to The Geek For This Useful Post:
    InvisibleLayer (8th November 2017), lcredd (8th November 2017)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill