Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 61 to 73 of 73

Thread: Betfair - New version 1.4o released

  1. #61
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    31
    Thanks: 15
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    Not having the issues of slow bet placement or lag but I'm not using all the time like many. As stated before this version has fixed heavy cpu/memory issues that I was having completely, only issue I have is the cursor spinning when using the ladder when things are getting busy closer to the off. I'd like to see a button that can switch streaming off without going through settings or something similar in the future

  2. #62
    Novice
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    If I upgrade, does it get rid of all my current settings?

  3. #63
    Forum Guru lcredd's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,391
    Thanks: 3,033
    Thanked 1,258 Times in 648 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by farrier View Post
    If I upgrade, does it get rid of all my current settings?
    I think settings remain unchanged.

  4. #64
    Novice
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Great thanks

  5. #65
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    256
    Thanks: 47
    Thanked 48 Times in 33 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by The Geek View Post
    From Betfair...

    We have had contact regarding this issue earlier today.

    We have raised it internally for investigation. We will be back in touch with some more information when received.

    Any reply from betfair? I don't know if it's only me, but I didn't had price freezing in running in the last couple of days, maybe they fix it whatever problem they had. I hope it stays this way.

    @lcredd, did you noticed any improvements?

  6. #66
    Forum Guru lcredd's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,391
    Thanks: 3,033
    Thanked 1,258 Times in 648 Posts

    Default

    Yes it seems to have settled down. A couple Saturday's ago it was unusable for me, but it's fine at the mo.

  7. #67
    Novice
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    11
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    https://gyazo.com/3f29214cf4365c2ae406e57d5cd84dab

    Sometimes, when I'm trading shows that error

  8. #68
    Support Team The Geek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7,441
    Thanks: 324
    Thanked 7,693 Times in 2,126 Posts

    Default

    Do the following in internet explorer.

  9. #69
    Novice
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Freezing Toy when i try to watch the video to some markets

    Quote Originally Posted by The Geek View Post
    Do the following in internet explorer.
    Hi,

    I got a problem. Opening the betfair video from the toy (sually happens in UK and Ireland races with larger volumes of money) the application freeze completely. And i close it on windows task manager.
    I've tried uninstalling, reinstall but the problem persists. The only way to circumvent the problem is open the video and immediately close the market until the video loads and reopens the market. Do you know how I could solve it? This didn't happen, with a good notebook (the same as always). Thanks!

  10. #70
    Virgin
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello,please can any one could tell me,why when I trade over my Geeks Toy,it does not count my commission equally like it is on Betfair site??
    So far, it has always been the same...When I excluding off the commission on my GT it's the same as on Betfair site,but problem is when I including commission on my GT,it is not the same as is on Betfair site...My commission on Betfair is about 7%,but it seems to me that my GT calculates about 5 %...it did not happen before,always was the same...Sorry for longer post,can someone please help me?Thank YOU!

  11. #71
    Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    96
    Thanks: 28
    Thanked 28 Times in 20 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Maxim View Post
    Hello,please can any one could tell me,why when I trade over my Geeks Toy,it does not count my commission equally like it is on Betfair site??
    So far, it has always been the same...When I excluding off the commission on my GT it's the same as on Betfair site,but problem is when I including commission on my GT,it is not the same as is on Betfair site...My commission on Betfair is about 7%,but it seems to me that my GT calculates about 5 %...it did not happen before,always was the same...Sorry for longer post,can someone please help me?Thank YOU!
    http://www.geekstoy.com/forum/showth...ssion-deducted

  12. The Following User Says Thank You to DarkHorse For This Useful Post:
    Maxim (7th February 2018)
  13. #72
    Virgin
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks DarkHorse

  14. #73
    Virgin
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello,earlier I asked about adding hot keys for "Offset on/off". Is there any chance to see this in future release? I think such feature would be useful for many users.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill