Results 1 to 20 of 112

Thread: Betfair - New version 1.4o released

Hybrid View

  1. #1
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    637
    Thanks: 10
    Thanked 267 Times in 157 Posts

    Default Betfair - New version 1.4o released

    We have released a new version for Betfair.

    new in this release.....

    Coloured crossover points. (see colour scheme manager)
    Traded volume at price bar history
    next races menu bugfix
    global staking & Tools buttons bugfix




    You can download from here.



    If you find any issues with the software, please report them in this forum.

  2. The Following 10 Users Say Thank You to The other Geek For This Useful Post:
    Charles49 (4th September 2017), DarkHorse (17th August 2017), Firkinelle (19th August 2017), Handy Andy (17th September 2017), helplessone (17th August 2017), InvisibleLayer (17th August 2017), lcredd (1st September 2017), marra (27th December 2017), Morgans Choice (17th August 2017), valve (17th August 2017)
  3. #2
    Forum Guru Morgans Choice's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Bradford
    Posts
    576
    Thanks: 1,629
    Thanked 374 Times in 215 Posts

    Default

    Nest races menu working perfectly again, cheers, MC

  4. #3
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    345
    Thanks: 70
    Thanked 58 Times in 43 Posts

    Default

    What is this? I get this message when loading aussie dogs or horses markets for the first time. I need to confirm closing for 3 times to close that window. After that I don't get that message anymore. This message started since previous version of geeks.


  5. #4
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    637
    Thanks: 10
    Thanked 267 Times in 157 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Bog
    What is this? I get this message when loading aussie dogs or horses markets for the first time. I need to confirm closing for 3 times to close that window. After that I don't get that message anymore. This message started since previous version of geeks.

    Did you click on the "View Certificate" button to see what the certificate is, and who it belongs to?
    Last edited by The other Geek; 23rd August 2017 at 06:34 AM.

  6. #5
    Forum Addict Bog's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    345
    Thanks: 70
    Thanked 58 Times in 43 Posts

    Default

    [QUOTE=The other Geek;136829]
    Quote Originally Posted by Bog View Post
    What is this? I get this message when loading aussie dogs or horses markets for the first time. I need to confirm closing for 3 times to close that window. After that I don't get that message anymore. This message started since previous version of geeks.


    Did you click on the "View Certificate" button to see what the certificate is, and who it belongs to?
    It shows this when I click to view certificate. Only on dogs and horses from Australia


  7. #6
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    637
    Thanks: 10
    Thanked 267 Times in 157 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Bog
    It shows this when I click to view certificate. Only on dogs and horses from Australia
    That is the software warning you that it is trying to get silks data from betfair, but its web requests are being redirected to a different website.
    So it is nothing to do with the software, but with a Romanian firewall. I am guessing this firewall is fairly new.

    If you browsed to that ip address, you would see a lovely message along the lines of..... Your access to this site has been restricted by the National Gambling Office.

    Betfair do not have any Romanian url's specific for silks, so there is nothing we can do about it ourselves.

    I will contact Neil, and see if there is something betfair can do about it.

  8. #7
    Virgin
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Dear Geek! I realise that this it not coonected to the below topics and hope for your kind understanding!
    I hope this letter finds you well!
    I am trading of betfair.com and my friend recommended me your terminal as best for trading and that there was a promotion from your side just recently- the was an opportunity to buy the lifetime licence just for 120 Pounds. I just have heard now of this offer and did not buy it.
    If you could let me to procure the lifetime licence I would be much appreciated for this kind offer!

    Best regards!
    Vitalii N

  9. #8
    Virgin
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    1
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    good job it was very helpful

  10. #9
    Novice
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    10
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    My version "n" works just fine.
    Looks like the "o" version has teething problems?
    Would Mr. Geek please post a special post when it is safe to download.
    It's always good to keep up to date but not when there are problems.
    Enjoy!!!

  11. #10
    Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    73
    Thanks: 0
    Thanked 11 Times in 8 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by The other Geek View Post
    We have released a new version for Betfair.

    new in this release.....

    Coloured crossover points. (see colour scheme manager)
    Traded volume at price bar history
    next races menu bugfix
    global staking & Tools buttons bugfix




    You can download from here.



    If you find any issues with the software, please report them in this forum.
    Great update. THX!! Waiting so long for it......
    Could you do two more things? Traded volume at price bar history in colour scheme manager, that we can change colores?
    And betfair graphs refresh rate 5 sec?
    It would be super great.

    Thx
    Great job GEEKS.

  12. The Following User Says Thank You to Iggy For This Useful Post:
    InvisibleLayer (20th August 2017)
  13. #11
    Virgin
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok nice great job

  14. #12
    Virgin
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    A big issue for developers of Geeks Toy for the next update:
    1 - Being able to increase the size of the uniform of the Jockey, this would help the quick visualization of the jockey in the stream, especially when operating in races with many horses.
    2 - To increase the size of the stream of Geeks Toy, when working with a monitor with resolution equal to or higher than 1080p the stream is very small.
    I speak for a group of 50 traders here from Brazil and everyone agrees with these two suggestions, and surely many other traders around the world would benefit from these two changes, thank you! :legal:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill