Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 53

Thread: Betfair - New beta 1.4h released

  1. #1
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    634
    Thanks: 10
    Thanked 265 Times in 155 Posts

    Default Betfair - New beta 1.4h released

    We have released a new beta version for Betfair.

    This version is about fixing the constant "stream down" that some users are experiencing. In addition we believe we have fixed the issue a few people were having with the P&L column showing incorrectly.

    Also fixed : virtual price bug from 1.4g


    You can download from here.



    If you find any issues with the software, please report them in this forum.



    Thanks

  2. The Following 2 Users Say Thank You to The other Geek For This Useful Post:
    gg2k (8th May 2017), InvisibleLayer (9th May 2017)
  3. #2
    Veteran
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    154
    Thanks: 52
    Thanked 128 Times in 124 Posts

    Default

    Thanks for this release, I'll try it out.

    Is there any chance of fixing the market navigator when I choose to just show UK and IRE races I get all kinds of other stuff as well. Thanks.


  4. #3
    Novice
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks: 2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi. I´m sorry, but the bug is still existing
    http://imgur.com/a/PkNQN
    http://imgur.com/a/GXAQ1

    Have a nice weekend.

  5. #4
    Novice
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks: 2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Look at this Market, thats weird.
    http://imgur.com/a/tfRYD

  6. #5
    Veteran
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    154
    Thanks: 52
    Thanked 128 Times in 124 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gg2k View Post
    Look at this Market, thats weird.
    http://imgur.com/a/tfRYD
    I've just looked at that market for you here's mine


  7. #6
    Novice
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks: 2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Wilf- View Post
    I've just looked at that market for you here's mine

    As i can see, on your Screenshot you can also see the Bug. Look at the Back and Lay Position @Tsurenko.
    Just 43 and 9 Pound.

  8. #7
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    634
    Thanks: 10
    Thanked 265 Times in 155 Posts

    Default

    ggk2, what are your settings for "Show Virtual Bets"?

    From the main menu, if you are using streaming, do NOT use "Top 3", use full instead.

  9. The Following User Says Thank You to The other Geek For This Useful Post:
    gg2k (8th May 2017)
  10. #8
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    634
    Thanks: 10
    Thanked 265 Times in 155 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gg2k View Post
    As i can see, on your Screenshot you can also see the Bug. Look at the Back and Lay Position @Tsurenko.
    Just 43 and 9 Pound.
    Maybe I am missing something, can you explain in more detail what is wrong in the picture?

    The website prices are slow to refresh

  11. #9
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    634
    Thanks: 10
    Thanked 265 Times in 155 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Wilf- View Post
    Thanks for this release, I'll try it out.

    Is there any chance of fixing the market navigator when I choose to just show UK and IRE races I get all kinds of other stuff as well. Thanks.

    This is not a version specific issue, but a data filtering issue that affects every version of the software. Happens when new events come out that havnt had market data filtering rules set for them.

  12. The Following 3 Users Say Thank You to The other Geek For This Useful Post:
    DarkHorse (6th May 2017), InvisibleLayer (9th May 2017), Wilf- (7th May 2017)
  13. #10
    Virgin
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    1.4h can not show BETFAIR account balance, the game can not open the project. Do not install many times.Download connection still is 1.4h, not 1.4g !!!

  14. #11
    Virgin
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Betfair - New beta 1.4h open no account balance after the show, the specific game can not open all! The Please fix as soon as possible!

  15. #12
    Novice
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    6
    Thanks: 2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by The other Geek View Post
    ggk2, what are your settings for "Show Virtual Bets"?

    From the main menu, if you are using streaming, do NOT use "Top 3", use full instead.
    Thank you very very much!!!! That was the Problem, it shows correctly now

  16. #13
    Novice
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    17
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Is it just me or is Geek super slow the last couple of days? It's impossible to work like this...

  17. #14
    Support Team The Geek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7,448
    Thanks: 325
    Thanked 7,697 Times in 2,127 Posts

    Default

    1 person having issues on Twitter today, otherwise been very quiet.

  18. #15
    Forum Guru helplessone's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,150
    Thanks: 1,039
    Thanked 695 Times in 570 Posts

    Default

    does anyone know why agt was and is never visible in the application-window of the task-manager of win7? of course, in the processes-window you can see agt pro.exe, but in the application window you cant see anything of it.

  19. #16
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    634
    Thanks: 10
    Thanked 265 Times in 155 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by helplessone View Post
    does anyone know why agt was and is never visible in the application-window of the task-manager of win7? of course, in the processes-window you can see agt pro.exe, but in the application window you cant see anything of it.
    This happens due to the main window ( the help window ) being hidden most of the time. Display the help window, and it will show.

  20. The Following User Says Thank You to The other Geek For This Useful Post:
    helplessone (13th May 2017)
  21. #17
    Novice
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    17
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Geeks toy cotinues slow. I have max 30 requests, it was at 2/4 requests sometimes today. And I had more then 10 markets opened! What is going on?

  22. #18
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    634
    Thanks: 10
    Thanked 265 Times in 155 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Almeida View Post
    Geeks toy cotinues slow. I have max 30 requests, it was at 2/4 requests sometimes today. And I had more then 10 markets opened! What is going on?
    With streaming enabled, it does not matter how many markets you have open. The API Status window will still show very low API calls per second.
    That is one of the benefits of the new stream. One open stream for ALL markets.

    So don't use the low number of API calls made in the last second, as a sign of the software being slow.


    If you feel you are having issues, then just contact support with your client ID, and we can investigate.

  23. #19
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    60
    Thanks: 5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    The software crushesh when i try to switch the markets, it is not always. I did not have this problem in the last softwares.

  24. #20
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    53
    Thanks: 1
    Thanked 9 Times in 7 Posts

    Default

    When I open software it givers the stream down message.
    If I do anything while this is showing the software crashes and closes.

    It didn't do this in earlier version.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill