Results 1 to 7 of 7

Thread: Last Sixty Seconds Traded

  1. #1
    Virgin
    Join Date
    May 2016
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Last Sixty Seconds Traded

    Hi,

    I am trying Geeks Toy over from ***** with a view to make the switch full-time to this software.

    One thing I cannot find how to do or cannot do is see the last sixty seconds traded. I have attached a screen shot of ***** (hope this is allowed). You will see in the Traded Volume bars the last sixty seconds of price action is indicated by the green shading.

    Could someone tell me how to set this up on my Geek ladder? If it does not have this facility, is it something planned? I find it very important in my directional trading so have my fingers crossed for a positive answer.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	60 Secs.jpg 
Views:	203 
Size:	20.5 KB 
ID:	2180  

  2. #2
    Member eightbo's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    40
    Thanks: 6
    Thanked 11 Times in 10 Posts

    Default

    Not sure why nobody on the staff roll have replied. AFAIK it's not possible.
    For the record I too would find this very helpful, can't see it being too hard to implement from a coding standpoint.

    GL

  3. #3
    Novice
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    8
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    For the record I would also find this very helpful

  4. #4
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    31
    Thanks: 14
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    Default

    Would be a nice addition

  5. #5
    Novice
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    8
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Any thoughts on this geek?

  6. #6
    Novice
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    10
    Thanks: 4
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Default

    Any chance of a reply on this? I've personally used the 2 others that offer this in preference to TT because it's a very powerful function in fast moving markets. I'd rather use TT if it had it though, given how I can customise its layout so well to my screen space. I wonder how many others feel the same and if there's actually a solid business case to develop this off your own backs.

  7. #7
    Virgin
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Glasgow, UK
    Posts
    2
    Thanks: 6
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    This feature has recently been added to the Toy, thankfully. Note that you'll need a recent version of 1.4 — I'm using 1.4o, and the feature works fine.

    Right-click the ladders top bar to bring up the ladders menu.

    First, make sure that you're showing bars rather than shading for traded volume: Traded Volume Type --> Bars.

    That done, Visual Options --> Last Traded Bar History (Seconds) and make your selection, anything from the default zero (i.e. the feature is off) up to 5 minutes (300 seconds).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill