Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 74

Thread: Betfair API-NG - Version 1.3n Released

  1. #41
    Novice
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    7
    Thanks: 1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Logged into toy today and markets would not load tried the bet fair refresh many times and also turning on and off. Is anybody else experiencing this and is there a quick fix to it.
    Thanks

  2. #42
    Novice
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    26
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    response time in the program since yesterday doubled, and I have not changed anything in the settings, is it just me?

  3. #43
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    60
    Thanks: 5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Yes, ping is up to 1k and the markets would not load sometimes.

  4. #44
    Novice
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    8
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I m with the same problem.

  5. #45
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    637
    Thanks: 10
    Thanked 267 Times in 157 Posts

  6. #46
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    60
    Thanks: 5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    I still have pings up to 4k is this my connection or betfair? Anyone has the same problems ?

  7. #47
    Support Team The Geek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7,448
    Thanks: 325
    Thanked 7,697 Times in 2,127 Posts

    Default

    We've seen no other reports of this today.

  8. #48
    Novice
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    8
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    since last friday that i am facing this issue. Saturday was worst.
    So i think the problem is on betfair!!

  9. #49
    Novice
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    12
    Thanks: 5
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    The geeks toy uses more memory than ever. At the moment when minimized it uses 250MB. When market open it goes up to around 300 to 400MB. What is going on? The older versions used to use maybe anything up to 100MB. Also the CPU is off the charts for Geeks Toy - using up 50% plus of my CPU most of the time (a year ago it only used less than 10%). At this rate my PC will burn out soon and mostly down to this program - I guess some of this must be related back to Betfairs new API?

  10. #50
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    52
    Thanks: 225
    Thanked 34 Times in 15 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fra View Post
    The geeks toy uses more memory than ever. At the moment when minimized it uses 250MB. When market open it goes up to around 300 to 400MB. What is going on? The older versions used to use maybe anything up to 100MB. Also the CPU is off the charts for Geeks Toy - using up 50% plus of my CPU most of the time (a year ago it only used less than 10%). At this rate my PC will burn out soon and mostly down to this program - I guess some of this must be related back to Betfairs new API?
    Same here

  11. #51
    Forum Guru kawasaki's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,972
    Thanks: 5,160
    Thanked 1,657 Times in 813 Posts

    Default

    those strange 4sec pings confirmed, seen somewhere on dogs hall green, swindon today, not every race though. was not watching very closely, but i suspect only bankroll was not updating, prices was updating okay'ish. anyway toy shows red ping
    справка по The Geeks Toy на русском »» здеся ««

  12. #52
    Forum Guru helplessone's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,150
    Thanks: 1,039
    Thanked 696 Times in 570 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by fra View Post
    The geeks toy uses more memory than ever. At the moment when minimized it uses 250MB. When market open it goes up to around 300 to 400MB. What is going on? The older versions used to use maybe anything up to 100MB. Also the CPU is off the charts for Geeks Toy - using up 50% plus of my CPU most of the time (a year ago it only used less than 10%). At this rate my PC will burn out soon and mostly down to this program - I guess some of this must be related back to Betfairs new API?
    more or less the same for me, see post/picture some days ago here.
    I think yes, its related only to the new bf-api.

    @ the geek:
    is there any solution in a next version?

  13. #53
    Support Team The Geek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7,448
    Thanks: 325
    Thanked 7,697 Times in 2,127 Posts

    Default

    We are aware of one or 2 issues that are causing extra memory use / processor use in GT, but to date it's not affecting that many people and the fixes are quite complex.

    It is something we are looking to address, but we still have a massive backlog of work due to Betfairs forced API downgrade in November, so it wont be in the near future.

    If you find GT is slowing down for any reason after a certain length of time, for now you will need to shut down & re-start.

  14. The Following User Says Thank You to The Geek For This Useful Post:
    helplessone (3rd March 2015)
  15. #54
    Forum Guru custard's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,980
    Thanks: 739
    Thanked 2,733 Times in 1,257 Posts

    Default

    There is another commercially available trading software which is also reporting increased use of memory. It would appear that both The Toy and this other software are experiencing similar problems. As the two types of software are radically different in their structure it seems reasonable to guess that the memory problems have been caused by the new API.

  16. #55
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    637
    Thanks: 10
    Thanked 267 Times in 157 Posts

    Default

    Spot on custard.

    "Navigation Data For Applications" api call is the culprit

  17. #56
    Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    60
    Thanks: 5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    Hello.
    Today i could not close the bets at AUS markets. I had a error message in the API STATUS.

    Click image for larger version. 

Name:	1111.JPG 
Views:	184 
Size:	9.8 KB 
ID:	1913

  18. #57
    Support Team The Geek's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7,448
    Thanks: 325
    Thanked 7,697 Times in 2,127 Posts

    Default

    send a Mail to bdp@betfair.com with the image, your Betfair user name and details, as this error comes from Betfair.

  19. #58
    Veteran westerner's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    243
    Thanks: 126
    Thanked 138 Times in 54 Posts

    Default

    My favourite feature (seeing matched amounts on the ladder) seems to be totally out.

    Hasn't been as bad as this before - thousands apparently being matched but my orders in the market not getting filled.

    This is on the the Aussie API - not sure about UK

  20. #59
    Support Team The other Geek's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    637
    Thanks: 10
    Thanked 267 Times in 157 Posts

    Default

    I have just sent another AUS endpoint email to bdp.

  21. The Following User Says Thank You to The other Geek For This Useful Post:
    westerner (26th March 2015)
  22. #60
    Virgin
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i have the same problem westerner few minutes ago on sandown i lost some hundreds (((((
    this is happends from time to time on australian horse racing, also i noticed a big api lags, this is very bad

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill