Results 1 to 12 of 12

Thread: błąd aplikacji

  1. #1
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default błąd aplikacji

    Witam.Wyskakuje mi taki oto komunikat:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	błąd.jpg 
Views:	109 
Size:	106.0 KB 
ID:	1550   Click image for larger version. 

Name:	blad 2.jpg 
Views:	105 
Size:	6.0 KB 
ID:	1551  

  2. #2
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Nikt nie wie???

  3. #3
    Novice
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Thanks: 4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Sprobuj odistalowac i zainstalowac geeksa na nowo. Ja nie wiem co to za blad moze zamiesc wiadomosc na angielskim forum.
    Powodzenia

  4. #4
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Niestety jeżeli komuś przytrafi się taki błąd to jedynym wyjściem jest zmiana systemu z XP na Windows 7 przynajmniej u mnie tak było;-)

  5. #5
    Novice
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Poland/Warsaw
    Posts
    27
    Thanks: 2
    Thanked 16 Times in 5 Posts

    Default

    0. zamknij przegldarke i gt
    1. wykasuj caly cache przegladarki (IE)
    2. wykasuj zawartosc katalogow tem i internet temporary files ze swojego katalogu uzytkownika (local settings/ustawiniea lokalne) - koniecznie!
    3. wy IE wyczysc cache SSL
    4. sproboj odpalic gt.
    Jesli nie wystartowal w katalagu c:\Users\All Users\AGeeksToy\AGeeksToy\ (dla w7 - musisz znalezc odpowiednik w xp) sa wszystkie ustawienia . zrob backup, odinstaluj gt, usun ten katalog - bo go gt nie usunie podczas instalacji i zainstaluj ponownie.
    odpal, sprawdz. jesli nie idzie to:

    1.sprawdz narzedziem process monitor z microsoftu co sie dzieje podczas uruchamiania aplikacji - i wyeliminuj problem. tam beda informacje o tym co w sieci sie dzieje , rejestrach, plikach podczas uruchamianai aplikacji.

  6. #6
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    A jak zmienić przeglądarkę obsługującą geeksa z IE na MOZILLE firefox,bo niemogę przejrzeć historii zyskˇw/strat w miejscu daty/godziny są tylko puste pola...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	geeks.jpg 
Views:	97 
Size:	50.8 KB 
ID:	1552  

  7. #7
    Novice
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Poland/Warsaw
    Posts
    27
    Thanks: 2
    Thanked 16 Times in 5 Posts

    Default

    nie mozesz. GT natywnie korzysta z IE i niestety nie da sie tego zmienic. problem moze byc spowodowany np nowa wersja ie 10 lub jakimis smieciami w cache , compatibility mode lub zlym odswiezaniem strony.

    moze jakies tematy z trojanami bo czasem zmianiany jest kod ktory w tym wypadku moze dotyczyc np koloru czy wogole wyswietlania pewneych elementow strony.

  8. #8
    Novice
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Thanks: 4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by tedinho13 View Post
    A jak zmienić przeglądarkę obsługującą geeksa z IE na MOZILLE firefox,bo niemogę przejrzeć historii zyskˇw/strat w miejscu daty/godziny są tylko puste pola...

    To nie jest blad jak wlaczys aby sprawdzic zyski/straty i wyswietla Ci sie puste pola to wez wejdz na to jaki okres chesz np wybrac nacisnij np 7dni i juz wyskocza daty potem wystarczy ze znow wrocisz do np tylko dzis . Ja tez tak ma od pewnego czasu jak odpalam mam zero dat ale robie tak jak ww i wszystko dziala no i zawsze kozystam z Firefoxa.

  9. #9
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Niestety ale mogę sobie klikać i zmieniać do usranej śmierci a data i tak sama nie wyskoczy,chyba że zaloguję się poprzez betfair na stronie i to obsługiwanej przez mozillę,w geeksie narazie mogę tylko o tym pomarzyć;-)

  10. #10
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by spaced View Post
    nie mozesz. GT natywnie korzysta z IE i niestety nie da sie tego zmienic. problem moze byc spowodowany np nowa wersja ie 10 lub jakimis smieciami w cache , compatibility mode lub zlym odswiezaniem strony.

    moze jakies tematy z trojanami bo czasem zmianiany jest kod ktory w tym wypadku moze dotyczyc np koloru czy wogole wyswietlania pewneych elementow strony.
    Co teraz mam zrobić,przecież wpisywanie ręcznę to jest jakiś obłęd;-(Wszystkie zakładki w Moje Konto działają ok tylko ta profit&loss nie wyświetla dat,sam nie wiem co mam teraz zrobić,uaktualniłem internet explorera do 11 i dalej to samo...

  11. #11
    Virgin
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default odinstaluj

    tez mi sie wydaje zeby odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz.

  12. #12
    Novice
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks: 0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by krisgomula View Post
    tez mi sie wydaje zeby odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz.
    Rozumiem że mam odinstalować geeksa tak?powiedzcie tylko jak go dokładnie odinstalować żeby wszystko zostało usunięte?mam Windowsa 7,muszę chyba wejść w jakiś program data chyba tak?i potem dopiero odinstalować.Jak możecie to napiszcie co i jak krok po kroku ok?Dzięki

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Talented Mavericks Limited
26 Buttercup Close
Corby
Northants
England
NN18 8LB

UK Company # 04872848
UK VAT # 887366268

Facebook TwitterYouTube



Betfair    Betdaq    VISA  Mastercard  American Express  Dinners Club  Discover  PayPal  Skrill