PDA

View Full Version : question 2



jimmy
9th December 2009, 11:35 AM
Is there a hedge setting that will allow me to have the most profitable price instead of having to take the current price ?

Firkinelle
9th December 2009, 11:41 AM
If you use the ladder you can set it to hedge at any price you want.

The Geek
9th December 2009, 12:29 PM
This can be done using either using the profit & loss column in the ladder, or instead of left clicking to place a bet, right click instead & select the green {first} item from the menu.

See pages 7 & 8 in the Ladder help.

Torrezno
9th December 2009, 12:31 PM
On the ladder right click mouse, select Ladder Layout, select Profit & Loss select either Own Column or In Bet column and the you can hedge at the required porfit at loss table by clicking on it.

jimmy
9th December 2009, 12:39 PM
cheers lads.:)