PDA

View Full Version : Net button?



wilko
30th October 2009, 01:54 PM
I had a play with the toy yesterday for the 1st time, very impressed, but could someone tell me if there is a net button, like the one one bet trader, if there is, where?

Thanks

jimrobo
30th October 2009, 04:34 PM
when you have a net position on the ladder the net position appears above the appropriate back or lay column on the ladder. You can then select it or use keyboard shortcuts to select it.

The Geek
30th October 2009, 04:45 PM
No it doesn't. Don't do that or you will cancel your unmatched bets.

There is a NET label in the ladder header that goes pink or blue depending on what the bet is. { If it's not showing, Select "Header Layout" -> Net Stake" fro the ladder menu.}

Clicking on that puts "NET" into the stake box.