PDA

View Full Version : Windows7



Fudo77
29th October 2009, 11:17 AM
Hallo,

first of all great work!!!Compliments

I have installed it on a new PC with windows7 but if the installation is ok,
i can't start the program, when i try i receive an error.

There are some troubles with windows7?

thanks

The Geek
29th October 2009, 11:27 AM
TT doesn't currently run on 64bit Windows. { XP, Vista & 7 }

I suspect you have a 64bit version.

kawasaki
29th October 2009, 11:47 AM
is it hard work to do it 64 bit? seems like pretty much ppl have 64 bit version PC's :rolleyes:

The Geek
29th October 2009, 12:16 PM
When I actually have in my possesion a 64 bit machine, perhaps I can see why it doesn't run in 64 bit. Until then, nothing I can do.

http://www.geekstoy.com/forum/showthread.php?t=224

Fudo77
29th October 2009, 12:28 PM
TT doesn't currently run on 64bit Windows. { XP, Vista & 7 }

I suspect you have a 64bit version.

yes...unfortunatly!

Fudo77
29th October 2009, 12:53 PM
in the meantime I will install a dualboot on my new PC.

wich 32bit OS is better install?

XP?

The Geek
29th October 2009, 12:58 PM
Yes. Vista sucks.

toretto
30th October 2009, 02:46 PM
hi, im windows7 32 bit.

i have installed, but when i start this application, in the taskbar i see "want to play" and i can't to do nothing.

in preview windows i can see the login page to this site.
in other thread i read a solution, with arrows keys, but in my case is not to help me.

The Geek
30th October 2009, 02:49 PM
http://www.geekstoy.com/forum/showthread.php?t=122

toretto
30th October 2009, 03:15 PM
http://www.geekstoy.com/forum/showthread.php?t=122



Issue: Every once in a while, you may find that the login screen doesn't show on startup, however it shows in the task bar. {This is some weird bug in Windows / .NET & doesn't just affect the toy.}

Workaround: Right click on the "Want to Play" item in your task bar & select "Move" from the menu. Then press one of the arrow keys on your keyboard, & as if by magic the Login screen will appear.


dear "the Geek", i just read this post, but in Windows7 there isn't "Move" from the mený.

if i right click, just i see :

- A Geek Toy : if i press, start another istance of program, with "want to play"
- Add this program to taskbar
- close this windows

what i have to do ?

thanks.

The Geek
30th October 2009, 03:34 PM
Well luckily for you I just happen to have taken a delivery of a Windows 7 box this week.

If you hover your mouse over the AGT icon on the taskbar, a small window will appear above it. Right click on that window & select move.

:D

toretto
30th October 2009, 06:21 PM
If you hover your mouse over the AGT icon on the taskbar, a small window will appear above it. Right click on that window & select move.

:D

great !

it's all right !

toretto
31st October 2009, 04:40 PM
dear geek,

only a little question :

how to change the color in ladder interface ?

i trying to select "color scheme" in main mený and this selection change the color in grid interface.

what i have to do ?

thanks

renys
31st October 2009, 05:37 PM
Hi,

I have Win 7 Pro 32 bit version and TT is working well..

The Geek
31st October 2009, 05:44 PM
dear geek,

only a little question :

how to change the color in ladder interface ?

i trying to select "color scheme" in main mený and this selection change the color in grid interface.

what i have to do ?

thanks

'Colour Scheme' -> 'Edit Colours'

Click on the Text for 'Back Detail', 'Back Header','Lay Detail' & 'Lay Header'and it to change the ladder colours.