PDA

View Full Version : Scrape??



The Joker
30th September 2009, 10:36 PM
Does the toy scrape as well as being api ?? Is that what hybrid mode is??

Leonthefixer
30th September 2009, 10:45 PM
Full the explanation of Hybrid load the help section and search for Hybrid it will take you straight to it. As far as I know it doesn't scrape.

The Joker
30th September 2009, 10:49 PM
Ah wasn't sure if it had a none api mode like the devil!!???:confused: