PDA

View Full Version : Sort By (default)



rimmet
30th December 2009, 11:45 PM
Hi Guys


My Question..

right click on ladder and "Sort" is defaulted to "Betfair". i can change this to my preferred "Price" but when i open a new horse race it defaults to "Betfair"

is there any way of making all racing markets open with "Sort" as "Price"

Thanks

incredible piece of software GEEK and free to use! well done

it is so good, i managed to work my way around everywhere with virtually no help from your guide (it is great when something works that good)


Regards

rimmet
31st December 2009, 12:03 AM
Just found the answer to my question while i was looking at option settings

Options - Default Sort - Price

Thanks

The Geek
31st December 2009, 12:42 AM
Always good to read the user guide. There are a zillion options, most of which you won't use, but some I'm sure you will find are real gems.